Reacties voor: AR.Drone 2.0 nu officieel aangekondigd in Nederland #CES2012

Parrot heeft de AR.Drone 2.0 nu ook officieel in Nederland aangekondigd. De quadricopter wordt geleverd met twee rompen en heeft een HD-camera om opnames te maken. Dankzij Absolute Flight is de AR.Drone 2.0 makkelijker te besturen voor beginners.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. wacht, alleen maar een betere camera? Thats all? Fail…

  2. En natuurlijk dezelfde crap als de ouder versie namelijk mainboards die uitvallen bij het leven. helaas nog steeds 2 drones liggen die onbruikbaar zijn ivm defecte mainbaords (zelfs de 2 spares gaven na 2 dagen al de geest). Service van parrot: #FAIL!

  3. Ik heb de oude versie nog thuis liggen. De eerste die ik kreeg ging het steeds slechter doen, op een gegeven moment extreem heen en weer wiegen in de lucht. Ik mocht m retour sturen, toen raakte ie kwijt in de post. Ik kreeg gelukkig een nieuwe opgestuurd, en deze werkt beter. Ik heb heel wat verhalen gelezen over defecte componenten (zoals Pinky noemt). Nu zijn al deze componenten gemakkelijk te vervangen, maar helaas is dit ook waar het bedrijf winst op maakt. Het gaat allemaal te gemakkelijk kapot.

  4. @Pinky: Je moet er ook niet mee gaan zwemmen 😉

  5. Origineel geplaatst door Borgqueenx
    wacht, alleen maar een betere camera? Thats all? Fail…

    Ik zat nou juist op een betere camera te wachten, Hiermee kan je dan perfecte beelden schieten zonder trilling.

    Jammer wel dat hij nog niet helemaal soepel loopt en snel kapot gaat.

  6. Wat koste de eerste versie eigenlijk? wil deze wel hebben eigenlijk 😀

  7. Ziet er wel grappig uit. Hoe duur was de oude en zal deze gaan kosten?

  8. De oude versie kost nog steeds 299 bij media markt en saturn, ben benieuwd wat de prijzen zijn van de nieuwe.

  9. De oude koop je voor circa 200 op marktplaats. Dat zijn de nauwelijks gebruikte. Ook ik heb kapotte mainboards (à 109 euro) 6 kruizen en vele andere spareparts versleten. In de forums veel negatieve verhalen. Toch ken ik mensen die nog nooit problemen hebben gehad na meer dan 100 vlieguren. Het ligt er aan hoe gek je wil doen. Ik blijf het leuk vinden en heb de uitgaven er voor over. Als je met pijn en moeite 300 euro bij elkaar kunt sparen, kies een andere hobby! Dit zijn de mensen die de Drone verkopen omdat de kosten niet op te brengen zijn.

  10. Ook ik heb de ARdrone 1.0 hier nog liggen. Heb nu na het zien van de filmpjes niet zo iets ik moet de ARdrone 2.0 gelijk hebben. Voegt nu nog niets extra toe aan het plezier dat we met de 1.0 hebben. Wel al wat moeten vervangen aan de Drone.

  11. @Mark: @Borgqueenx:
    camera’s zaten er al op. Als je de specs raadpleegt dan zie je: 3-as accelerometer, a 3-as gyroscope, a 3-as magnetometer en een druk sensor. En dan natuurlijk video opnamen met die betere camera. Daar had je voorheen een gejail-breakte iphone voor nodig.

  12. @eduard: Er zijn inmiddels minimaal 2 apps in de Apple appstore die video kunnen opnemen van de huidige Drone.

  13. Daarnaast kan ie tot 50 meter hoogte ipv de 6 meter die de oude blijkbaar maar kon.

    Ik wilde de eerste versie al graag, maar na deze upgrade denk ik er weer aan er toch een te bestellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.