Aquapac brengt 100% waterproof cases voor iPhone uit

Aquapac heeft aangekondigd dat ze drie waterdichte hoezen voor de iPhone hebben ontwikkeld. Ze kosten tussen 25 en 35 dollar per stuk en zijn aan te raden als je met de iPhone wilt gaan zwemmen, zeilen, surfen of andere watersporten wilt gaan doen.

aquapac waterdicht waterproof case voor iPhoneAquapac heeft aangekondigd dat ze drie waterproof cases voor de iPhone hebben. Terwijl de iPhone in de polyurethaan hoes zit, kun je deze gewoon blijven gebruiken. De 100% waterdichte case beschermen bij hevige regenbuien, in vochtige omgevingen en in situaties waarbij de kans groot is dat je iPhone in het water valt, zoals tijdens het zeilen of surfen. Het multi-touch display is gewoon te bedienen en het geluid komt naar buiten via de hoes. Je kunt kiezen uit de sportieve Small Armband Case ($35), de Mini Phone/GPS Case ($25) en de Small PDA Case ($25).

De waterproof cases sluiten met een ‘Aquaclip’ en zijn voorzien van een breukbestendige polycarbonaat sluiting met twee verschuifbare clips. Aquapac garandeert dat de hoezen waterdicht zijn tot een diepte van 15 feet (4,5 meter) onder het wateroppervlak. Ze gaan drijven wanneer je ze laat vallen. Ook krijg je er 3 jaar wereldwijde garantie op, zowel op de case zelf als op de iPhone, mocht de case toch gaan lekken.

Een alternatief is de Otterbox, die op maat voor de iPhone is gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 februari 2008, 18:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen surfen, waterproof, watersport, wintersport, zeilen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.