Reacties voor: AppUpdateNotifier: krijg pushberichten bij updates in de App Store (jailbreak)

AppUpdateNotifier is een tweak die pushberichten stuurt wanneer er updates voor bepaalde iPhone-apps beschikbaar zijn. De tweak kan eens per uur, eens per dag of eens per maand updates checken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. AppShopper, gewoon verkrijgbaar in de appsstore zonder jailbreak, heeft dezelfde functionaliteit. Je moet alleen wel aangeven welke apps je hebt.

  2. Zou toch eigenlijk een standaardoptie voor iOS moeten zijn?

  3. Duur weer voor zo’n kleine tweak!

    Origineel geplaatst door BasZ
    Zou toch eigenlijk een standaard optie voor iOS moeten zijn?

    De meeste nuttige tweaks zijn dingen die standaard in iOS zouden moeten zitten.

  4. Origineel geplaatst door BasZ
    Zou toch eigenlijk een standaard optie voor iOS moeten zijn?

    Waarschijnlijk is het geen standaard optie omdat mensen 100 apps op hun iphone/ipod/ipad hebben waardoor het beginscherm helemaal vol wordt als ze per app een notificatie krijgen..

  5. Je krijgt toch al automatisch op je icoon van de AppStore een badge met een cijfer erin waar aan je kunt zien hoeveel updates er voor je klaarstaan?

  6. Origineel geplaatst door wolf
    Je krijgt toch al automatisch op je icoon van de AppStore een badge met een cijfer erin waar aan je kunt zien hoeveel updates er voor je klaarstaan?

    Dat is alleen als je de App Store opent, dan checkt die na of al je apps up-to-date zijn. Zoals eerder vermeld werd moet dit stnadaard in iOS zitten door middel van badges, zonder dat je de App Store hoeft te openen.

    Misschien een idee voor iOS 6?

  7. @ismail: bedankt eigenlijk nooit echt op gelet.Maar je hebt inderdaad gelijk.Maar goed kan toch niet updaten via Appstore omdat ik nog steeds het mailadres krijg van de vorige iphone gebruiker waar het bijhorende wachtwoord bij moet oftewel ik kan wel apps aanschaffen met mijn eigen mailadres en wachtwoord maar ik kan niks updaten.Wil ik updaten dan moet ik de laatste versie weer opnieuw installeren..Erg frustrerend en omslachtig

  8. Wat ik zou willen is dat er een tweak is die automatisch gaat updaten.

  9. In de categorie totaal overbodig. Automatisch push voor een update, zal je een game hebben van 1gb weg is je limiet. oke de appstore doet het alleen als je deze activeerd maar wel zo prettig als je dit thuis eens doet en update via je wifi. Als ik zie de afgelopen week een totaal van 16 updates, gewoon via wifi dus geen overbodig 3g verbruik.

  10. Nee svp niet automatisch updaten want uit het verleden is te vaak gebleken dat een update niet altijd een verbetering met zich meebrengt.b.v de updates van Facebook.Kan nu aan de hand van berichten en ervaringen van andere gebruikers zelf beslissen of ik de update installeer of liever nog even wacht.

  11. Origineel geplaatst door ismail
    Dat is alleen als je de App Store opent, dan checkt die na of al je apps up-to-date zijn. Zoals eerder vermeld werd moet dit stnadaard in iOS zitten door middel van badges, zonder dat je de App Store hoeft te openen.Misschien een idee voor iOS 6?Origineel geplaatst door wolfJe krijgt toch al automatisch op je icoon van de AppStore een badge met een cijfer erin waar aan je kunt zien hoeveel updates er voor je klaarstaan?

    half waar sinds ios 5.1 krijg ik badges van appstore als er updates zijn zonder dat ik appstore had geopend. alleen wel als ik met wifi ben verbonden.

  12. @civman: Een pushbericht krijgen betekent niet dat hij de app ook update. Normaal gesproken kun je via de appstore geen apps groter dan 20mb (dacht ik???) via 3g installeren/updaten. Dit is wel mogelijk als je hiervoor een jailbreaktweak hebt. Je zal ondanks het pushbericht altijd zelf nog de app moeten updaten

  13. Handig als je als eerste de nieuwe Angry Birds levels wilt spelen. Maar eigenlijk bedoel ik dat ik geen nuttige toepassing voor deze app kan bedenken. Het AppStore icoontje heeft al een badge dat het aantal updates laat zien, dat is voor mij genoeg informatie.

    Liever heb ik dat AptDate wordt uitgebracht, daar heb ik meer aan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.