Reacties voor: Liever Engels dan Nederlands? Kies nu in iOS 13 zelf de taal van je favoriete apps

Vanaf iOS 13 is er een handige taalfunctie die bij veel mensen van pas kan komen. Je kan namelijk per app een aparte taal instellen. Hierdoor is je taalkeuze niet meer gebonden aan je iPhone-instelling.

Reacties: 7 reacties

  1. Nice! Gebruik veel EN voor werk. Nu mn telefoon op NL en mn ipad op EN. Fijn dat je straks per app kan inregelen. Gaat het verbeterde toetsenbord straks dan ook uit van ingestelde voorkeurtaal?

  2. Origineel geplaatst door Koentje
    Nice! Gebruik veel EN voor werk. Nu mn telefoon op NL en mn ipad op EN. Fijn dat je straks per app kan inregelen. Gaat het verbeterde toetsenbord straks dan ook uit van ingestelde voorkeurtaal?

    Je kan toch gewoon twee talen toevoegen dan is je probleem opgelost?

  3. Ik heb mijn iPhone in Engels staan, maar dat betekent dat routebeschrijvingen ook in het Engels zijn (ook al staat Siri in het Nederlands). Hoogst vervelend. Wordt dit hiermee ook aangepast als ik in iOS 13 Maps in het Nederlands zet?

  4. En nu gaat de Apple Store app eindelijk in het Nederlands staan i.p.v. dat hij random in het Frans staat in België (wij hebben ook een Vlaamse kant he, Apple 😉 )

  5. Origineel geplaatst door Tom
    Ik heb mijn iPhone in Engels staan, maar dat betekent dat routebeschrijvingen ook in het Engels zijn (ook al staat Siri in het Nederlands). Hoogst vervelend. Wordt dit hiermee ook aangepast als ik in iOS 13 Maps in het Nederlands zet?

    Ik heb even gekeken , maar kan in iOS 13 (tot dusver) in instellingen voor Maps de taal niet aanpassen.

  6. Alleen een beetje jammer dat het (nog) niet kan bij de Apple’s eigen apps bv de Maps app

  7. Dat is heel erg mooi. Kan ik eindelijk Lightroom en Photoshop in het Engels zetten zonder de rest in het Engels te hoeven zetten. Die vertalingen ben ik zo niet gewend. Dus heel erg welkom.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.