Reacties voor: Als voormalig ClickandBuy-gebruiker lukt het niet om je apps bij te werken? Dit helpt

Ben je voormalig ClickandBuy-gebruiker en kun je plots geen apps meer updaten en downloaden? Je kunt het makkelijk zelf oplossen door de betaalmethode te wijzigen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Geen klik and buy maar kan nu ook geen apps updaten en ook niet kopen

  2. Ik had click and buy maar kan nu dus niet meer updaten, maar dan staat hierboven dat er bij account enz naast de creditcard logo’s een optie GEEN moet staan, maar ik denk dat die er bij afgevallen is of niet is blijven plakken want ik kan deze optie niet kiezen.
    Wat nu?

  3. Ook ik kan de optie ‘geen’ niet vinden.
    Heb vorige week woensdag via Primera webshop een iTunes kaart gekocht a 25,- voor in de email ook niet ontvangen. Hun reactie op mijn probleem laat tevens op zich wachten, dus wat doen we dan? Afwachten maar.

    Toch jammer dat Apple geen Ideal of Paypal ondersteunt. Wellicht te maken met de hoge provisie vergoeding?

  4. @Anita: ik heb momenteel het zelfde probleem. ik kan ook het kopje ‘geen’ niet vinden, heb jij dit al weten op te lossen?

  5. PAYPAL Apple… PAYPAL!!
    Pffff

    Ik ben al jaren een mega Apple fan, maar die blinde, totaal onlogische koppigheid begint me steeds meer te irriteren…
    Dit gaat ze echt nog eens klanten kosten. Een creditcard is niet in alle landen zo vanzelfsprekend als in de VS. Die doen alles op krediet. Ik heb altijd clickandbuy gebruikt, maar ik ben nu echt niet van plan om daarvoor een creditcard aan te schaffen. Gaan we in Januari weer lekker problemen krijgen met het verlengen van iTunes Match. Want daarvoor moet je een achterliggende betaalmethode hebben. Alleen tegoed wordt niet geaccepteerd. Was net blij dat ik met CAB van dat probleem af was!

  6. Ik heb maar een pre-paid creditcard aangeschaft.

  7. Bij mij hetzelfde probleem, bij oplossing 3# kon ik de optie “geen” niet selecteren, dit kwam omdat er nog een order openstond blijkbaar die eerst betaald moest worden. Giftcard gekocht online en vanaf dat moment werkt alles weer.

  8. @Alex: nee wacht ook nog steeds op antwoord van apple, binnen 48 antwoord, was afgelopen woensdag verstuurd, wacht nu nog steeds

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.