Reacties voor: Applicaties ontwikkelen voor de App Store, hoe werkt dat eigenlijk?

Applicaties ontwikkelen via het iPhone Developer Program is niet voor iedereen weggelegd. Wouter van der Broek van Webstate legt uit hoe het werkt en wat je zoal moet doen om applicaties voor de App Store te maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Niet echt veel anders dan bij de andere verkoopportalen dus 🙂

  2. Leuke inside info!

  3. Tof. Ik vind het alleen heel erg jammer dat er $100,- betaald moet worden, want op deze manier hou je veel opensource developers buiten de deur. 🙂

  4. idd.. gelijk heb je.. er zijn veel mensen die overweg kunnen met zo’n programma, maar geen zin hebben om er geld voor te betalen,, erg jammer, anders zouden we veel meer leuke apps al hebben..

  5. Wat is nu $100,- ? Als je als developer een beetje serieus bezig bent is dat wel de laagste drempel die ik me kan voorstellen. Ik denk dat een grotere drempel is het toegelaten worden bij het iPhone Developer Program, zo te horen is Apple vrij selectief en is daaraan te wijten dat er niet meer ‘leuke apps’ beschikbaar zijn.

  6. helemaal gelijk @jeroen

  7. @ Jeroen:
    Ik kan me voorstellen dat als je echt technisch bent en weet hoe je daar mee om moet gaan dat je graag iets zou willen maken. Maar niet iedereen vind het dan zo belangrijk dat ze er $100,- aan uitbesteden.. en volgens mij was er ook eentje van $300,- of zow??

  8. Als iedereen zo maar apps zou kunnen maken zou het ook weer een chaos worden met heel veel troep software. Het heeft z’n voor en nadelen. Mensen die zich nu aanmelden hebben tenminste serieuze bedoelingen en denken er in ieder geval over na.

  9. ja, 100 usd voor het ontwikkelen van apps die je gratis aanbiedt, en 300 usd voor commerciele apps. ik heb mijn ipod nog niet van de jailbreak voorzien, en ben wel benieuwd wat er komen gaat.

  10. verder gaat apple ook achteraf ook bekijken wat er in de appstore wordt gezet. kennelijk zetten ze in op een stevige controle m de regie in handen te houden, kennelijk erg zeker van het succes ervan.

  11. Hoe zit dat nou eigenlijk als je apps voor jezelf, eigengebruik dus wilt devven?
    OF … Als groepje ontwikkelaars bedrijfs apps wilt maken, voor je eigen bedrijf / het bedrijf waar je werkt. En het gebruik zal ook alleen binnen/voor het bedrijf zijn, en met het bedrijf te maken hebben.

    Denk bijv. aan urendeclaratie app die synct met eigen bedrijfs applicaties.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.