Reacties voor: Applicatie MailWrangler geweigerd in App Store wegens overlap met Mail-applicatie

Apple heeft opnieuw een onschuldig lijkende applicatie in de App Store geweigerd. Met MailWrangler werd het makkelijk om meerdere Gmail-accounts naast elkaar te gebruiken. Maar Apple vreest verwarring met de eigen applicatie Mail.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Pfffffffff. Laat apple nou eerst maar zelf eens met een fatsoenlijke mail client komen! Waarom kan ik niet sorteren en zoeken!?

  2. Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de mail client van apple (moest wel mijn hotmail account naar een gmail account overzetten) maar ik vind het onzin dat ze dit soort apps weigeren.

    @roger666: een zoekfunctie zou idd een goede aanvulling zijn

  3. without providing sufficient differentiation or added functionality

    Uhm, dat was toch juist het doel van die applicatie? Ik snap Apple niet helemaal… 😕

  4. Er zijn al vervangende rekenmachines, Agenda programma’s en contacts databases…maar een ander e-mail programma is ineens weer niet toegestaan. Volgens mij gooien ze daar met een dobbelsteeentje. In ieder geval absoluut niet te volgen en voor ontwikkelaars zeer, zeer frusterend.

  5. Een programmeerder maakt op zijn eentje een mail programma dat inferieur van een bedrijf wat miljarden omzet. Dit bewijst maar eens weer hoe basic de soft van de iphone is. 🙁
    Dan zal het wel op cydia terechtkomen. Spijtig dat je dan moet jailbreaken.

  6. Er is wel een kans dat de developer inplaats van bij de pakken neer te zitten verder ontwikkelt en een mailapp maakt die rondjes draait om de BlackBerry mailapp.
    Het maakt mij niet uit of die dan via de appstore, cydia of desnoods de Bart Smit gedistribueerd wordt maar die koop ik dan meteen !!
    Verder kan ik (de monopolist called) Apple niet genoeg benadrukken dat haar oordeel mij de rozen interesseert.

  7. Adresboek.app op de Mac heeft een optie om te synchroniseren met Gmail contacts.

  8. @ OOOH

    Omzetten naar hotmail was niet perse nodig, ik ontvang gewoon doorgestuurde mails van hotmail op m’n gmail 🙂

  9. @M1ch3l

    Ik kan mijn mail in hotmail niet doorsturen naar mijn Gmailaccount. Hotmail geeft de volgende melding:

    Je mag alleen e-mail doorsturen naar een Custom Domain of naar een e-mailadres dat eindigt op hotmail.com, msn.com of live.com. Probeer het opnieuw.

  10. vermoedelijk heeft Apple een update klaar liggen voor hun eigen mail app… Alsin die functionaliteiten komen er aan ??

  11. Ik gebruik een aol.nl email account en hij kan nog geen eens de imap.aol.nl vinden?

  12. Hey Danny er is op het forum een topic te vinden waarin wordt uitgelegd hoe dit wel kan. Het werkt!:D

  13. Well, for any problems and questions I’ve had about the iPhone dev program I’ve called iTunes Developer Support at 1-800-633-2152, a number which I found with quite a bit of digging! They’ve been able to answer pretty much every inquiry I’ve had thus far, and that number is not a public tech support line so there usually isn’t any hold time.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.