Reacties voor: Applicatie iBooks nu in de Amerikaanse App Store

Apple heeft de applicatie iBooks uitgebracht. Deze app stelt je in staat om boeken te kopen en te lezen, maar is alleen in de Amerikaanse App Store verkrijgbaar.
Lees het complete artikel → Applicatie iBooks nu in de Amerikaanse App Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. help, ik wil een iPad !!

  2. Winnie De Pooh ziet er echt heel mooi uit!
    Echt een uitkomst.

  3. kun je de taal van de boeken ook veranderen?

  4. Alle iWork apps zijn ook te koop!

  5. komen de iwork apps ook in de nederlandse app store?

    en is het mogelijk om een nederlands account te combineren met een amerikaanse??

  6. @Rik:
    Ja, die komen er ook

    En volgensmij kan dat niet;)

    Wat ik wel leuk vind om te zien is dat bij languages ook Dutch staat, dat is een mooi vooruitzicht!
    Lijkt me!

  7. Kan de ibooks app ook overweg met het epub formaat? Dan zou dus gewoon in een nl store een boek kunnen kopen en met itunes syncen.

  8. @Frank: Apple heeft gezegd dat het kan (naar iTunes slepen en daarna synchroniseren), maar het moet dan wel een DRM-vrije ePub zijn. Dus niet die ePubs met Adobe-encryptie.

  9. @gonny: Ik ben totaal (nog) niet in de e-book wereld thuis. De epubs bij bijv. ebook.nl zijn die DRM-vrij?

  10. Zou je deze app ook in de simulator kunnen installeren?

  11. Ik heb een aantal boeken van het Gutenberg Project al gratis gedownload in epub-format. Die kan ik met Adobe Digital Editions lezen op de Mac. Ik kan ze ook importeren in iTunes. Bij Soort komt er dan “boek” te staan, en niet het format zoals bij de muziek (mp3, aac). Ik had begrepen dat ik ze dan ook in iBooks kan lezen (weliswaar niet met alle trucjes)?
    Als ik boeken/iBooks uit de NL AppStore importeer komen ze bij Apps te staan (Alice in Wonderland bijv.) Daar komt bij Soort dan opeens iPhone/iPodTouch programma te staan terwijl bij sommige van mijn “gewone” oude apps voor de iPhone opeens bij Soort iPad erbij staat. Wie begrijpt het nog?
    Ik wil een Duitse iPad gaan kopen (WiFi) om gratis boeken uit het Gutenberg Project te gaan lezen maar twijfel nu …

  12. Maar hoe ga je boeken aankopen vanuit de Amerikaanse ibook store? Moet je daar geen Amerikaanse creditcard voor hebben? Ik dacht niet dat ik mijn Visa kon toevoegen op de 2de US itunes account die ik met een fake US adres gemaakt had om de gratis US-only apps te kunnen downloaden.
    Ik lees voornamelijk Engelstalige boeken, dus zou die mogelijkheid wel graag hebben…

  13. @Maarten Verhaegen: Je kunt daar ook met USA iTunes Gift cards betalen; die zijn 2 jaar geldig en je kunt er af boeken wat je gebruikt; dan blijft de rest staan. USA iTunes Gift cards kun je on line bestellen maar je moet uitkijken voor nep-cards. Ik vond een nl zaak: itunescode.nl waar je on line USA iTunes gift cards kunt bestellen en gewoon met iDeal of (NL) creditcard kunt betalen. Maar weet niet hoe betrouwbaar die zijn.

  14. huh ik dacht dat ibooks er standaard al in zat net als app store en itunes store

  15. Ook ik weet nog steeds niet of en hoe ik legitiem aankopen kan doen in de Amerikaanse iTunes. Zou graag bijvoorbeeld videoclips en tv series willen aankopen, maar met zo’n gratis app. Account gaat dat niet werken natuurlijk.

  16. Origineel geplaatst door MobielEd
    Ook ik weet nog steeds niet of en hoe ik legitiem aankopen kan doen in de Amerikaanse iTunes. Zou graag bijvoorbeeld videoclips en tv series willen aankopen, maar met zo’n gratis app. Account gaat dat niet werken natuurlijk.

    Gewoon giftcards via ebay kopen. Meestal na betalen vrij snel een email met de code. Ik let meestal wel een beetje op de waarderingen van een verkoper.

  17. hoe zit dt nu, heb de iPad, en heb een nederlands en Americaans iTunes account, Maar zodra ik bv iBooks in mijn iPad sleep en deze dan sync word hij er weer uitgehaald!

    Is er ee nmanier om dit te hacken.
    En kan iemand mij garanderen dat ik de iTunes gift card uit de US hier kan gebruiken en dan dus syncen? Ik zit nu in de USA en kan deze dus gemakkelijk aanschaffen, maar moet dan wel zeker weten dat ik de aankopen die ik in de US Appstore heb gedaan ook kan syncen op mijn nederlandse account

  18. Hallo,

    Ik heb een Amerikaanse Ipad en op de Ipad Ibooks geinstalleerd kan ik alleen via mijn Ipad boeken kopen???? Of ook via mijn pc en dan synchroniseren?

    Bedankt Vince

  19. iBooks veelgestelde vragen:
    http://support.apple.com/kb/HT4059?viewlocale=nl_NL

    De iBookstore is alleen via iBooks op de iPad beschikbaar.

    Alle boeken die u hebt gedownload van de iBookstore worden de volgende keer dat u uw iPad met uw computer synchroniseert automatisch toegevoegd aan uw iTunes-bibliotheek. Hiervoor moet uw computer gemachtigd zijn met dezelfde account waarmee u de boeken van de iBookstore hebt gedownload.

    U kunt ePub-bestanden van andere websites downloaden op uw Mac of pc. Als u iTunes 9.1 of hoger gebruikt, kunt u die toevoegen aan uw iTunes-bibliotheek via Archief > Voeg toe aan bibliotheek of kunt u het ePub-bestand slepen naar de bibliotheek Boeken van uw computer. Als u deze boeken wilt lezen, moet u die gewoon synchroniseren met uw iPad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.