Reacties voor: Dat is tof! Apple’s uitnodiging voor 30 oktober is voor iedereen uniek

Nog nooit heeft Apple zo'n bijzondere uitnodiging voor een evenement verstuurd. Deze keer heeft bijna iedereen een ander Apple-logo in de uitnodiging gevonden en wij zetten hieronder een paar mooie (en lelijke) op een rijtje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Misschien dat ze met al die verschillende logo’s hintten op verschillende producten. Dus bijvoorbeeld de Macs, nieuwe iPads, nieuwe Airpods, mogelijk de Airpower. Misschien dat het ook wel staat voor meerdere mogelijkheden qua kleur, design (denk aan iPads oude en nieuwe stijl, of Macbooks met zonder TouchID/Touchbar) en prijs natuurlijk. We zullen het wel zien uiteindelijk!

  2. Wauw! Al die logos! Heerlijk! Ik denk dat het een referentie is naar de Pencil. Misschien dat ze ook wel een p gaan uitbrengen. Ik denk een soortgelijke app als swift playgrounds maar dan voor design? Zou dat kunnen?

    Zou er een apple pencil met een knop aan komen? Zoals op het tweede logo te zien is(de appel met van een oranje en blauw lijn) deze lijn lijkt in 1 keer getrokken waar er tijdens het trekken van de lijn veranderd is van patroon.

    Duidelijk is zeker. Er komt een heel creatief medium aan 😉

  3. Gaaf! Vast allemaal gecreëerd met de nieuwe Apple pencil op de nieuwe iPad pro.

  4. Misschien zijn de logo’s wel gemaakt met AI?

  5. Ik wil mischien wel de iPad pro 12.9 inch halen.
    Ik heb nog de iPad air 2 express de ipad pro niet gehaald in het verleden ga ik gelijk voor de nieuwste

  6. @Justin K: misschien wel pencils én airpods in verschillende kleuren 😃

  7. Ik ben super happy dat de datum eindelijk bekent is. Want ik ga een nieuwe iPad kopen 😃🙏

  8. Klein detail. Maar het is juist een uur minder tijdsverschil. We gaan terug in de tijd dus liggen daarom dichter bij EST in Noord Amerika.

  9. Ik denk dat ‘there is more in the making’ verwijst naar TV programma’s van Apple, ongetwijfeld een breder aanbod dan tot nu toe..

  10. Ik ben echt op zoek maar ik zie geen gezicht in dat logo. Of lees/zie ik het nou verkeerd en is er geen gezicht?

  11. Nieuwe mogelijkheden met the Apple Pencil

  12. Allemaal gemaakt in de volledige versie van photoshop op de iPad.

  13. (Red.) Tweet toegevoegd met de 370 verschillende uitnodigingen.

  14. De boodschap lijkt mij helder. Een Mac voor iedereen! En ja, de logo’s zijn tevens gemaakt met de Pencil

  15. De iPad Pro als alternatief voor de Macbook (Pro) met Adobe CC als trekker. Onlangs kondigde Adobe immers aan dat Photoshop nu serieus als volwaardig programma opde iPad Pro zou worden uitgebracht.
    En wat ontwerp je met het Adobe CC pakket aan programma’s? Alles wat je fantasie maar kan bedenken. Daarom zoveel (grafische) variaties met het Apple logo

  16. Ik denk ook dat alles meer gepersonaliseerd kan worden. Gevoelsmatig heeft iedereen een “eigen” uitnodiging gekregen. Misschien betekent dit wel dat we meer personaliseermogelijkheden krijgen wat betreft de software.

  17. Zoals hier al vermeld lijkt het een link te zijn naar Adobe op IOS en meer personalisatie, bijvoorbeeld in een verbeterde Siri. Ik herken echter ook flink wat elementen uit de medische wetenschap, zoals microbiologie en cardiologie. Ik denk daarom dat Apple meer gaat inzetten op IOS voor medische doeleinden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.