iPhone 13 hoesjes kleuren

Reacties voor: Apple’s MagSafe-hoesjes voor iPhone 13 zijn er in deze najaarskleuren 2021

Apple heeft een reeks nieuwe hoesjes uitgebracht voor de iPhone 13-serie en de keuze is nogal uitgebreid. Je kunt hoesjes in bijna elke kleur krijgen, ook nu weer van siliconen, leer of transparant. Dit is de line-up van najaarskleuren 2021.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Passen deze ook op de iPhone 12 ?

  2. Zit er op de nieuwe iPhone 13 hoesjes een naar buiten staande rand rond de uitsparing voor de camerabult? Dat zou jammer zijn.

  3. Hopelijk hebben ze deze generatie een grote verbetering gedaan in kwaliteit. Sinds die MagSafe variant van de iPhone 12 uitgekomen is, lijkt de kwaliteit drastisch verlaagd te zijn ten opzichte van vorige jaren.

    Mijn vriendin heeft er een voor haar iPhone 12 van 4 maanden geleden en wordt al helemaal zwart aan de randen. Alsof de verf flink los laat. Ik gebruik zelf nog die van de iPhone 11 Pro en heeft nauwelijks kleurverschil. Koop deze dus op eigen risico! Zie hier foto’s van hoe het eruit ziet.

  4. Origineel geplaatst door bektlekker
    Zit er op de nieuwe iPhone 13 hoesjes een naar buiten staande rand rond de uitsparing voor de camerabult? Dat zou jammer zijn.

    Heb de iPhone 13 Pro variant binnengekregen gisteren, die heeft inderdaad een (flinke) camera bump helaas. Weet niet of dit ook zo is voor de iPhone 13 modellen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.