Apple’s iTunes 12 Dagen Cadeaus 2011 start met gratis Coldplay-album

Apple is gestart met de actie 12 Dagen Cadeaus.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

12-dagen-cadeaus-coldplayApple is vandaag gestart met de jaarlijkse actie 12 Dagen Cadeaus (12 Days of Christmas). Via deze actie kun je tot en met 6 januari een gratis muzieknummer, app of ander iTunes-item gratis downloaden.

Op de eerste dag is het meteen raak voor fans van Coldplay: je krijgt een mini-album cadeau met drie muzieknummers en drie muziekvideo’s. Het gaat om nummers die eerder dit jaar zijn opgenomen tijdens het iTunes Festival in Londen. Als je via de speciale app op de iPhone je cadeau ophaalt, staan er drie muzieknummers (‘Every Teardrop is a Waterfall’, ‘God Put a Smile Upon Your Face’ en ‘Fix You’) plus bijbehorende video’s klaar om te downloaden. In België ontbreken de muziekvideo’s en is ‘Every Teardrop is a Waterfall’ vervangen door ‘Clocks’. De overige twee nummers zijn wel hetzelfde.

Vanwege de grootte van de bestanden kan het zijn dat de bijbehorende muziekvideo’s niet via je 3G-verbinding binnen te halen zijn. In dat geval worden de muziekvideo’s gedownload als je de volgende keer verbinding maakt met iTunes op de desktop. Je kunt de nummers eventueel ook los downloaden, als je eerst wilt kijken of de muziek van Coldplay wel jouw smaak is.

De korting geldt alleen vandaag; morgen is er vanaf middernacht weer een ander iTunes-item gratis te krijgen. Let op dat je voor de app een redelijk nieuwe iOS-versie nodig hebt: alleen met iOS 4.3 en hoger kun je ’12 Dagen Cadeaus’ installeren.

Downloaden: iTunes – 12 Dagen Cadeaus (gratis)
Cadeau van vandaag: Coldplay op iTunes Festival Londen 2011 (alleen vandaag gratis)

coldplay-itunes-festival

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 14:04
Categorie Aanbiedingen
Onderwerpen itunes, itunes 12 dagen cadeaus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.