Reacties voor: Apple’s iPad-event 22 oktober 2013: het complete overzicht

Apple kondigde op 22 oktober nieuwe iPads aan, gratis versies van iWork en iLife en veel meer. Een samenvatting.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. @gonny Weet jij wanneer de updates in de App Store komen?

  2. Siri in dutch, how hard can it be?!

  3. iPad viel toch wat tegen. Sneller is vanzelfsprekend. Geldt voor elk nieuw apparaat. Camera blijft bij 5mb steken. Geen touch id. Hij is lichter en kleiner. Oke, fijn.

  4. @Klaas Jan Dent:
    Heel moeilijk, je hebt vlaams, brabants, fries etc…

  5. Origineel geplaatst door harko: Camera blijft bij 5mb steken.

    Hier ben ik wel blij om. Megapixels zegt helemaal niets over de kwaliteit van de foto. Het gaat om de lens. Die megapixel oorlog is alleen voor mensen die geilen op getallen maar niet begrijpen hoe de techniek erachter werkt.

  6. ben mavericks nu aan het downloaden via de nederlandse app store

  7. Ik heb alle iWork en iLife apps al op mijn iPhone staan; maar auto update of de app store induiken levert mij nog geen nieuwe versie op. Enig idee wanneer dat komt?

  8. Kan iemand mij vertellen of er al een nieuwe apple tv is of nog op korte termijn komt?

  9. Ah daar is de numbers update al 😀 (iOS)

  10. Geen Apple tv? Wat een teleurstelling!

  11. Ik heb nu bijna 2 weken geleden een nieuwe iMac gekocht. Valt deze onder “Nieuw” zodat ik beschik over de nieuwe iWorks?

  12. Weet iemand of ipad mini met retina zwaarder is geworden, zo ja hoeveel verschil zit er in? oh ja en is accu wel groter geworden?

  13. Kind of a serious question! Verdwijnt al mijn gedownloade software bij het upgraden naar OS mavericks?

  14. IPad is licht vernieuwd, een echte grote vernieuwing is er niet vind ik. Daarom roep ik bij deze (en terecht) de Nokia Lumia 2520 tot winnaar van de dag!

  15. Origineel geplaatst door koen
    IPad is licht vernieuwd, een echte grote vernieuwing is er niet vind ik. Daarom roep ik bij deze (en terecht) de Nokia Lumia 2520 tot winnaar van de dag!

    Vergeet het !

  16. Origineel geplaatst door Dan
    @Klaas Jan Dent: Heel moeilijk, je hebt vlaams, brabants, fries etc…

    Nee, je hebt Nederlands. Op z’n hoogst krijgt Vlaams een stem. Fries is te klein en de rest zijn geen talen.

  17. Interesante presentatie, OS X Mavericks is intussen al geïnstalleerd bij mij 🙂

  18. Leuk hoor al die nieuwe producten. Super die iPad Air en mini maar waar blijft de nieuwe Apple tv?

  19. Ik vraag me wel af hoe het zit met die motion chip in de ipad. Heb je dan bijvoorbeeld met alleen het wifi model toch gps?

  20. Abn app chrast na update ios 7.0.3

  21. Je zou toch verwachten dat Apple zelf er alles aan doet om alles de iOS 7 look te geven. Ben blij dat nu iPhoto, numbers etc een update hebben gehad, maar ze hadden nu toch ook iig het icoontje van iBooks een andere look kunnen geven, die ziet er vergeleken met de rest echt niet meer uit, en verstoord de look van mijn homescreen.

  22. Waarom geen TouchID in de nieuwe iPads?? Dit slaat nergens op! Als dat ding in een iPhone past, dan zeker in een iPad! Dit is puur marketing en geldwolverij van Apple!!

  23. De naam Ipad Air zegt genoeg, er komt ook een Ipad Pro aan.

  24. @i-man: Haha, dat was ook direct wat ik dacht. Maar wat valt er nog Pro te maken aan de nieuwe iPad? Denk dat ze die naam dan volgend jaar gaan gebruiken.

  25. @bioscan: Dat is eigenlijk heel logisch. iPads worden vaak in een familie gebruikt. Een iPhone is persoonlijk en heeft daarom de vingerafdrukbeveiliging. Ik had ook niet anders verwacht dan dat TouchID niet in de iPads zou komen.

  26. In November toch maar de iPad Air kopen. Ik wilde eerst een Mini 2, maar die heeft niet hele grote verbeteringen ten opzichte van de Mini 1.

  27. Wat mij opvalt aan alle vernieuwingen is, dat Apple je steeds meer en meer probeert richting iCloud te duwen/dwingen. De gedachte hier achter begrijp ik, maar zodra ik merk dat ik, in welke toepassing dan ook, geen eigen keuze meer heb, dan is het wat mij betreft exit met Apple. Ligt Apple daar wakker van? Natuurlijk niet, want het merendeel van zijn fans vertoont schaapachtig gedrag!

  28. @Jordy, @Martijn: groot gelijk. Meeste mensen kopen iPad voor de hele familie. Ik kan mij echter best voorstellen dat later iPad Pro komt die wel TouchID zal hebben. Voor bedrijven deze beveiliging is namelijk wel interessant.

    Tevens, als wij de geruchten moeten geloven, productieproces van TouchID is nog niet optimaal. Apple gaat echt geen problemen op de hals halen. Dus TouchID ( productieproces ervan) zal eerst geoptimaliseerd worden. Wellicht dat je geen 5, maar 50! fingerafdrukken in kan gebruiken. Dan zou eventueel iedere model TouchID kunnen hebben.

    Ik zelf zou graag TouchID graag in iPad mini retina zien.

  29. Wat is een zeer handige functie vind in de nieuwe OS X, is dat ik nu de reistijd in mijn agenda erbij kan plaatsen op basis van de locatie die is meegegeven. Echter kan ik dat in iOS en iCloud niet terug vinden of instellen.

    Een handige functie, die uiteindelijk nutteloos is omdat ik het onderweg niet kan gebruiken.

    Kan iemand mij hier iets meer duidelijkheid over geven ??

  30. Origineel geplaatst door Jordy
    @i-man: Haha, dat was ook direct wat ik dacht. Maar wat valt er nog Pro te maken aan de nieuwe iPad? Denk dat ze die naam dan volgend jaar gaan gebruiken.

    Nou bijvoorbeeld een nog snellere Ipad die op een aangepaste versie van OS X draait in plaats van op IOS.

  31. Installeer even een remote desktop oplossing om je OSX mac over te nemen. Dan zul je zien dat OSX gewoonweg niet lekker werkt met touch.

    Origineel geplaatst door i-man
    Origineel geplaatst door Jordy@i-man: Haha, dat was ook direct wat ik dacht. Maar wat valt er nog Pro te maken aan de nieuwe iPad? Denk dat ze die naam dan volgend jaar gaan gebruiken.Nou bijvoorbeeld een nog snellere Ipad die op een aangepaste versie van OS X draait in plaats van op IOS.

  32. Origineel geplaatst door Anonymous
    Installeer even een remote desktop oplossing om je OSX mac over te nemen. Dan zul je zien dat OSX gewoonweg niet lekker werkt met touch.Origineel geplaatst door i-manOrigineel geplaatst door Jordy@i-man: Haha, dat was ook direct wat ik dacht. Maar wat valt er nog Pro te maken aan de nieuwe iPad? Denk dat ze die naam dan volgend jaar gaan gebruiken.Nou bijvoorbeeld een nog snellere Ipad die op een aangepaste versie van OS X draait in plaats van op IOS.

    Vandaar dat hij het heeft over een aangepaste versie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.