Reacties voor: Apple’s iDevices voor 2013: iPhone 5C, gekleurde iPhone 5S en iPad mini 2? (concepten)

Apple gaat in 2013 nieuwe iDevices uitbrengen. Martin Hajek maakte alvast renderings van de nieuwe producten: een iPhone 5C (iPhone mini), iPhone 5S en iPad mini in meerdere kleuren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Zou de 5S mini kleiner dan de 4 zijn of even groot?

  2. @Manuel: De iPhone 5s mini gaat even groot zijn als de 4 en de 4s
    je krijgt dus zegmaar een geupgrade 4s maar dan met als uiterlijk van de 5 maar met een 3.5 inch display en een 4 inch versie met geupgrade specs

  3. @Manuel: Wat denk je zelf? Gewoon het formaat iPhone 4(S) natuurlijk. Maar snap dat gerucht sowieso niet want de 4S blijft ook volgend vrijwel zeker te koop (al dan niet als budgetmodel), dus een kleinere 5 acht ik zeer onwaarschijnlijk.

    Verder hoop ik in 2013 op een veel lichtere iPad 5e generatie. En dan liefst zo’n zwart geanodiseerd aluminium model zoals op de renders te zien is…

  4. En nu nog een zwart geanodiseerd aluminium behuizing voor de MacBook Pro 17” Retina en ik ben verkocht! *Kwijl*

    Edit: En niet te vergeten: Een zwarte geanodiseerde behuizing voor de iMac!

  5. haha, een i5 mini zou grappig zijn. je i4 of i4s dan ombouwen tot een i5 mini en klaar is kees.

    Echter, Robert-Jan kan dat natuurlijk niet hebben, die elke keer weer het nieuwste van het nieuwste moet hebben. Omdat Apple Robert-Jan tevreden moet houden, zal Kees die niet zoveel te besteden hebben, onmogelijk worden gemaakt om met zijn iPhone 4(s) te laten doen alsof hij ook de nieuwe iPhone heeft. Kortom: de mini, als hij er uberhaupt zou komen wat te betwijfelen valt (gezien de 4S als mini gezien kan worden nu), zal nooit dezelfde verhoudingen als een 4(s) hebben, daar men zich dan niet meer kan “onderscheiden”!

  6. Ben ik te enige die de de achterkant van de iPhone 5s mini niet mooi vind als het kleiner is dan de 5?

  7. Toch vind ik de achterkant van de iphone 5 beter staan bij de iphone 5 zelf dan bij de 4(S)

  8. Ik wil een iPad mini met een retina scherm. Gewoon in het wit, Apple kleur

  9. Ben ik de enige die graag een normaal scherm groter dan 4″ wil op een nieuwe iphone en niet dat uitgerokken scherm van de 5?

  10. Dat ze met een iPad Mini zijn gekomen is ergens wel logisch.. Maar om die “mini” versies nu ook in te overen bij de iPhones…?

    Hoezo zou men nu in plaats van een iPhone (4inch) kiezen voor een Mini (3.5inch).. Ik zou geen enkele fatsoenlijke reden kunnen verzinnen..

    Lijkt mij dus heel sterk dat die ooit gaan komen..

    Die verschillende kleuren voor de iPhone/iPad kan maar is in mijn ogen ook overbodig. Persoonlijk vind ik wit en zwart gewoon strak en zakelijk.. Die kleuren laten het meer op zo’n speelgoed ding lijken

    Bij de iPods vind ik dat wel passen maar bij de iPhones/iPads ziet het er toch wel wat minder uit

  11. Vind de zwarte iPad 5 erg mooi!!

  12. @LightPhoenix: het 5 mini of 5s niet 5s mini

  13. @Thomaz: Het is nog helemaal niets…

  14. Grappig hoe veel mensen “klagen” over het “uitgerekte display van de iPhone 5”, terwijl juist dit scherm de “gebruikelijke” verhouding 16:9 heeft, iets wat het 3,5″ iPhone display volgens mij niet had …

  15. @iMarvin: Ik vind de 5 ook vooral uitgerekt lijken. Grootste nadeel vind ik vooral dat het scherm dan wel meer oppervlak heeft, maar niet groter is. En met dat laatste bedoel ik dat alle toetsen even groot zijn gebleven. Enkel bij video heb je, zoals je terecht zegt, werkelijk een voordeel.
    Dat gezegd hebbende, ik vind de 4 die ik heb nog steeds erg lekker compact. Echt groter hoeft het van mij ook weer niet.

  16. @StGermain: Ja. Scherm is perfect op iPhone 5 vind ik.

    @Mark: niet alleen bij video’s een voordeel. Meer overzicht bij surfen, sms’en,contacten,agenda,apps,…

  17. Als de iPhone 5 nog maar net in de winkel ligt, beginnen de geruchten over de iPhone 5s al. Probeer te genieten van de toestellen die er nu zijn.

  18. Origineel geplaatst door Rudy Verenjans
    Als de iPhone 5 nog maar net in de winkel ligt, beginnen de geruchten over de iPhone 5s al. Probeer te genieten van de toestellen die er nu zijn.

    Ik geniet van mijn iPhone 5 maar kan ook genieten van een eventuele iPhone 5S 😉

  19. Ipad5 ziet er wel gruwelijk uit!

  20. Het formaat is perfect van de 5. Alles handig te bedienen met 1 hand. Top, niets meer aan doen.

    Kleuren van de nieuwe iphone? Van mij hoeft het niet. Laat het lekker zwart en wit.

    En daarbij ga ik er niet vanuit dat deze iphone voor de zomer in de winkels ligt.. neem aan dat er eerst over gesproken wordt op het wwdc.. en dit vindt normaal plaats toch pas rond mei/juni?
    Of zit ik er naast.

  21. iPhone5s mini is onzin. iPhone5s in kleurtjes hoeft van mij ook niet: zwart en wit zijn prima! iPad mini 2 met retina en in kleurtjes zie ik wel zitten en ik zal vrij zeker verleid worden om het te kopen.

  22. De afmeting van de Iphone 5 is helemaal perfect. Ik ben zeer tevreden en kan het weten na eerder de 3g,4 en de 4s te hebben gebruikt. Het gewicht is ook helemaal goed.

  23. Ik vind de ipad 5 juist wél heel mooi!

  24. @WiZzi:
    @LightPhoenix zei

    Ben ik te enige die de de achterkant van de iPhone 5s mini niet mooi vind als het kleiner is dan de 5?

    Vandaar mijn reactie hij denkt namelijk dat 5s mini wordt. En niet 5s of 5 mini. Ik weet dat het gerucht is het is zelfde als iemand gaat zeggen iphone 7 lijkt teveel op iphone 5

  25. Waneer denken jullie dat de Ipad mini retina uit zal komen ?

  26. Ik hoop dat de mini goedkoper is dan de iphone 4G

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.