Apple’s eerste 12 Dagen Cadeau staat klaar: Kylie Minogue EP

Apple is al begonnen met de 12 Dagen Cadeaus van Apple. Het eerste cadeau is een EP van Kylie Minogue.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

12 dagen cadeausEnkele dagen geleden heeft Apple de applicatie 12 Dagen Cadeaus ter beschikking gesteld in de App Store. Hiermee geeft Apple net als vorig jaar 12 dagen lang gratis items weg uit de App Store. Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe album of een bepaalde game zijn. De actie begint pas op 26 december, maar in de applicatie is nu al het eerste cadeau te vinden: een EP met drie nummers van Kylie Minogue.

Je kunt vanuit de app meteen de drie nummers van ‘A Christmas Gift’ gaan downloaden, zoals je op de twee screenshots hieronder ziet.

Zoals gezegd: op 26 december gaat de actie officieel van start. Apple geeft (Europese) iTunes-gebruikers elke dag een gratis muzieknummer, app of ander item uit de iTunes Store cadeau. Via de app krijg je elke dag een push notificatie wanneer er weer een nieuw cadeautje klaarstaat.

Downloaden: 12 Dagen Cadeaus (gratis)

12-dagen-kylie-minogue

Update: 20:36 uur: De app ’12 Dagen Cadeau’ werkt niet voor Belgische iTunes-accounts. Zorg dus dat je een Nederlands iTunes-account hebt en daarmee bent ingelogd om van de actie te kunnen profiteren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 14:23
Categorie Aanbiedingen
Onderwerpen apple, itunes 12 dagen cadeaus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.