Reacties voor: Apple’s Bluetooth headset in prijs verlaagd

Apple heeft de prijs van de Apple Bluetooth headset voor de iPhone verlaagd naar 79 euro, maar levert niet langer de handige dual-dock voor het bureau mee.
Lees het complete artikel → Apple’s Bluetooth headset in prijs verlaagd
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Waarom halen ze nou steeds het dock uit die sets! Ook al bij de iPhone, kan ik hem er weer bij kopen. En nu ook al bij de bluetooth headset, waardeloos! Oh jah, een normale iPhone dock kost al € 25.

  2. Voor die prijs kan ik er veel betere krijgen voor 40 euro heb je al een hele goeie van jabra!

  3. waar blijft stereo? Dan is het bruikbaar en valt het binnen de ‘visie’ van Apple.

  4. Dat is gewoon om de boel goedkoper te maken zonder in te leveren op hardware van Apple’s oogpunt. Zo bieden ze je de zelfde iphone/ipod aan voor minder geld. Wil je WEL alle accessoires dan mag je bij betalen. De mensen die zonder af kunnen hebben op die manier voor minder geld een ipod of iphone.

    met de ipods was dat toen ook zo. Er is daar een periode geweest toen ze alleen nog voor de mac verkocht werden en toen kreeg je de hele shabang er ook bij. daar zijn ze mee gestopt op een gegeven punt. en de ipod werd daardoor 99 euro goed koper in aanschaf puur om dat je niet meer hoefde te betalen voor alle accessoires. En nu blijkt uit de verkoop bij ons in de winkel ook dat lang niet iedereen behoefte heeft aan ALLE accessoires. vandaar dat apple je nu de keuze geeft door het strikt noodzakelijke mee te leveren en de extra’s die kan je los bij kopen.

  5. Ik heb afgelopen zaterdag ‘m gelijk gehaald toen de verkoper zei dat hij ‘m nog had liggen voor 80 euro. Ik heb echter wel een dual dock (zowel iphone + headset) erbij meegekregen.

    // Nr|Five

  6. Past daar ook je 3G iphone in dan Nr|Five?

    Ik heb met mijn dremel zelf mijn dual dock aangepast zodat hij erin past 😉

  7. Ik zie in de Apple store in ieder geval nergens een dual dock staan die geschikt is voor de iPhone 3G. Wellicht dat ie later nog komt?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.