Reacties voor: Einde van Apple’s slaapsensor lijkt in zicht

De Beddit 3 is uitverkocht. Deze slaapsensor voor onder je matras werd in mei 2017 overgenomen door Apple, maar die lijkt nog geen plannen te hebben voor een opvolger.
Lees het complete artikel → Einde van Apple’s slaapsensor lijkt in zicht
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Gestopt om uiteindelijk te implementeren in de watchband zelf? 🙃

  2. De wat? 🙄

  3. @Dennis: niet zolang de AppleWatch iedere nacht aan de oplader moet.

  4. Meestal ligt de Apple Watch gewoon aan de lader snachts. En zo nodig hoef ik ook niet te weten hoe ik slaap.

  5. Ik slaap sowieso nooit met de apple watch om. Ligt gewoon op de oplader dan.

  6. Zijn er hier ook mensen die dit produkt hebben en gebruiken?
    Ik ben erg benieuwd hoe dit werkt en of het een aanrader is

  7. Ik heb de Beddit en wil erover kwijt: niet kopen! Het ding is waardeloos. Het zegt ‘s mirgens meestal het tegengestelde van de slaapkwaliteit die ik ‘s nachts ervaarde. Soms zie ik dat ik drie keer uit bed ben geweest terwijl dat niet zo is. De automatische detectie werkt al helemaal niet. Als ik die aanzet dan detecteert die slechts een fractie van de werkelijke tijd die ik in bed lag. Ik heb hem nu een maand en ik ga eens beginnen klagen bij Apple. Dit product is Apple onwaardig. Mijn ervaring met de slaapfunctie van de Fitbit is vele malen beter. Als je de Fitbit en Beddit van dezelfde nacht vergelijkt dan spreken die mekaar vaak compleet tegen. In het voordeel van de Fitbit. Kon ik dit maar oplossen met mijn apple watch. Maar daar raak ik niet eens de dag door met een batterijlading, laat staan de nacht… Conclusie: koop een Fitbit in plaats van een Beddit!

    @Daniel: Idd. De enige keer dat je dit faal product tot versie 6 kunt laden is Tijdens je slaap!!! Dus als je die dan omdoet heb je er geen flikker aan overdag. Echt pas bij Applewatch versie 5 of 6 zal hij features krijgen die wel zinvol zijn met een batterij duur van lang of zeer snel op te laden. Tot doet tijd heb ik gewoon mooie en betrouwbare autowinding Omega en Rolex klokken. Maar voor sport als scheidsrechter enz zou hem zeker overwegen. Net als de AirPod die ik alleen daarvoor gekocht heb. Slecht geluid voor muziek maar ideaal als scheidsrechter en een snelle phone call. Verder gebruik ik een beats en Voor echte muziek een ander systeem met een Sennheiser.

    Dus aan het werk Apple

  8. @Daniel: ik wel. Mijn Watch ligt max 1 uur aan de oplader per dag voor 100 procent. ‘s nachts om met AutoSleep kost ongeveer 4 procent. Elke keer weer verbaasd hoe goed de batterij is.

  9. Ik heb de beddit sinds begin 2016. Vind het veruit de beste en makkelijkste manier om inzicht te krijgen in je slaapgedrag. Heb eerder een activity tracker en een app gebruikt, maar die waren toch minder nauwkeurig. Zou jammer zijn als de stekker eruit word getrokken want ik zie nog geen vergelijkbaar alternatief.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.