Reacties voor: ‘Apple’s AR-technologie zit over paar jaar in zelfrijdende auto’

Apple zou over 1 tot 2 jaar concrete producten met AR willen aankondigen. Aanvankelijk zijn het simpele oplossingen, maar het klapstuk moet een zelfrijdende systeem voor auto's met augmented reality worden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Meneer Kuo heeft het er maar druk mee. Veel beweren en weinig concreets melden. Iedereen kan verzinnen dat Apple met software bezig is voor zelfrijdende auto’s. Dat is geen nieuws. Ik denk dat meneer Kuo vooral probeert reclame te maken voor zichzelf en zijn bedrijf.

    Apple’s giga autoproject Titan is fors afgeschaald. Honderden mensen ontslagen en volgend jaar wordt besloten of het project sowieso nog doorgaat of wordt gestopt. Dat klinkt niet alsof we veel ervan kunnen verwachten, ondanks alle inzet.

    Pokemon via Apple in zelfrijdende auto’s is misschien wel leuk 😄 heb je nog iets te doen als je erin zit. Het is niet mijn hobby. Ik kijk liever een leuke film of tv nieuwsprogramma. Of check m’n social media.

  2. Over een jaar of tien zitten we in drones…. niet of nauwelijks meer in auto’s.
    Minder wegen, geen files, aanrijdingen of andere met het verkeer aanverwante zaken meer!
    We vliegen in twee tot vierpersoons drones met een actieradius van een 200 km waarna je binnen 1 minuut ergens op een laadstation je accupakket kunt wisselen om vervolgens verder te vliegen naar je bestemming! Alleen t landen en opstijgen zal nog handmatig gebeuren….. de parkeerplaatsen zullen verdwijnen uit de straten en de daken zullen een landingsplaats worden.
    Grote parkeerplaatsen aan de rand van de gemeentes zullen dienen als opstijg, landings, en stallingsplaats voor de drones en met Electrische voertuigen wordt je verder in de (grote) steden vervoerd naar je eind bestemming!

  3. Over twintig jaar liggen we met onze hersenen aan het internet en kan elke sensatie direct virtueel aangestuurd worden. De 10 jaar daarvoor aangelegde Drone langsplaatsen worden dan langzamerhand afgebroken, evenals Schiphol. Vakantie doe je dan op bed: je merkt het verschil tussen ergens fysiek of virtueel aanwezig zijn toch niet meer. Uiterst milieuvriendelijk ook, en uiteraard is Apple in het geheim bezig met de ontwikkeling van deze techieken; Kuo loopt wat achter…

  4. Ik wil geen zelfrijdende auto, wil zelf rijden. Komop zeg je hoeft straks je bed niet meer uit alles wordt voor je gedaan.

  5. @E: Drones zijn per definitie onbemand, dus als we er in gaan zitten zijn het meer vliegtuigen of helicopters.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.