Reacties voor: ‘Apple heeft meerdere prototypes van AR-bril, afhankelijk van iPhone’

Apple heeft meerdere prototypes van een AR-bril ontwikkeld, waarvan een aantal met 3D-camera's die afhankelijk zijn van de iPhone. Het lijkt daarom erop dat het meer een accessoire wordt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Ik zou toch liever een AR-Bril met een scherm willen. Sowieso zou ik alle apparaten onafhankelijk willen maar toch een functie om met elkaar te verbinden. Een optie die niet verplicht is dus. Maar dan nog ga ik niet met een AR-bril rond lopen als het een belachelijke clowns bril is. Als de nanotechnologie een beetje vorderd kan het zo in een normale bril gestopt worden.

  2. “Apple’s vooruitzichten zijn goed”

    Ik vind dit maar een loze inhoudsloze kreet! Gebaseerd op gebakken lucht.
    Er is totaal niets bekend, en ja we kennen Apple, dus het kan nog wel eens 5 jaar of meer duren voor er iets op de markt komt.

  3. Zo’n AR of VR bril lijkt me helemaal niks! Ik denk niet dat ik ooit zoiets zou willen. Ik denk dat het net zo mislukt als de 3D televisies met brilletjes. De meeste mensen hadden geen zin om met zo’n (duur!) brilletje op televisie te gaan kijken. Bij televisie is er veel in geïnvesteerd, maar het is alweer helemaal van de baan. AR lijkt me pas leuk als het ‘vanzelf’ voor je neus gebeurt. Op het scherm van je iPhone of televisie of geprojecteerd in je kamer als een virtueel AR/3D object. Anders blijft het beperkt tot technische freaks, gamers en kinderen. En wat toepassingen bij cursussen en trainingen. Dus niet voor de massa.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.