Apple’s 12 Dagen van start met gratis videoclip ‘Let It Snow’

Apple heeft het eerste 12 Dagen Cadeau klaarstaan: een gratis videoclip van het nummer 'Let It Snow', vertolkt door Rod Stewart. Na 26 december zal er elke dag een gratis app of ander iTunes-item te downloaden zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

rod stewart 12 dagen cadeauApple geeft in de laatste dagen van 2012 altijd gratis apps, muzieknummers en andere iTunes-cadeautjes weg. Officieel is de actie nog niet begonnen, maar Apple heeft al wel het eerste cadeautje klaargezet, die je gratis kunt downloaden: een videoclip van ‘Let It Snow’, vertolkt door Rod Stewart.
Apple bracht op 6 december al een bijgewerkte versie van de iTunes 12 Dagen Cadeaus-app uit. Daarin is te lezen dat de actie officieel op 26 december van start gaat. Elke dag tot en met 6 januari 2013 kun je elke dag een gratis cadeau ophalen. De gekozen iTunes-content zal niet iedereen aanspreken… maar hee, Apple kan niet met de vrede smaak van iedereen rekening houden. Geen Rod Stewart-fan? Dan moet je nog een kleine twee weken wachten op het volgende cadeau.

Downloaden: iTunes – 12 Dagen cadeaus (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 13:57
Categorie Aanbiedingen
Onderwerpen itunes, itunes 12 dagen cadeaus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.