Reacties voor: ‘AppleCare+ voor iPhone 5 niet meer aan landsgrenzen gebonden’

Met AppleCare+ is het binnenkort ook mogelijk om je iPhone in andere landen te laten repareren. Dit blijkt uit gelekte documenten.
Lisa van der Velden -

Reacties: 16 reacties

  1. Fijn. Altijd goed als je in het buitenland verblijft bijvoorbeeld 😀

  2. Is er ook al wat meer bekend over die inruil acties voor nieuwe iPhone. Samsung doet dat nu ook en schijnt vrij populair te zijn. Apple heeft het ook aangekondigd.

  3. Laten repareren is bij Apple veelal gewoon een nieuw toestel toch ?

  4. Hoe zit t dan als je iphone 3 jaar geleden aangeschaft hebt. en dan NU een applecare neemt? valt hij onder soort van garantie?

  5. @aygul: Ik denk het niet, want:

    “Je kunt het binnen 30 dagen na aankoop van je iPhone alsnog kopen door te bellen met (31) 0900 7777 703 (hiervoor moet je een diagnose uitvoeren en een aankoopbewijs overleggen). De aankoopdatum van je iPhone is de datum waarop we je iPhone verzenden en het aankoopbedrag in rekening brengen.”

  6. @aygul: Apple care( ) is sowieso alleen voor de eerste 2 jaar. Je denkt toch niet dat ze op een 3 jaar oud toestel nog garanties gaan bieden.

  7. Als je nou een iphone 5s koopt in duitsland..heb je dan ook garantie in nederland zonder applecare? Ik geloof 1 jaar toch?

  8. Ik wil de iphone 5s via de duitse applestore halen

  9. Is dit nieuw??
    Ik heb jaren geleden een keer een in de VS gekochte iPod vervangen gekregen na defect…zonder Applecare

  10. in europa heb je sowieso 2 jaar garantie. apple moet hier ook aan voldoen. italie hebben ze een boete gekregen

  11. Dit is zeer mooi, de Amerikaanse iPhone 4 was al onofficieel met AppleCare te vervangen in Europa, het lijkt er nu op dat ze ook Verizon iPhone 5’s in Europa op voorraad hebben voor vervanging.

  12. Ik heb een iPhone 5 16 GB gekocht in USA met batterij problemen (al lang voor iOs7) Na contact met Apple NL en chat met Apple USA kan ik hem alleen in USA laten repareren. Zou dit een oplossing zijn om aan te schaffen? De iPhone is van januari 2013.

  13. Origineel geplaatst door Rik
    Ik heb een iPhone 5 16 GB gekocht in USA met batterij problemen (al lang voor iOs7) Na contact met Apple NL en chat met Apple USA kan ik hem alleen in USA laten repareren. Zou dit een oplossing zijn om aan te schaffen? De iPhone is van januari 2013.

    apple biedt toch wereldwijd garantie. rechtsbijstand inschakelen!

  14. Origineel geplaatst door Dick de Wit
    Is er ook al wat meer bekend over die inruil acties voor nieuwe iPhone. Samsung doet dat nu ook en schijnt vrij populair te zijn. Apple heeft het ook aangekondigd.

    Samsung heeft dit soort acties nodig alsmede de enorme prijsdaling na een maand of 2 nadat een nieuw model is uitgekomen.

  15. @tomtom: Gekocht bij Apple USA. Dan is ten eerste de 2-jarige Nederlandse verkoopgarantie niet van toepassing. Ten tweede is dat geen aankoop bij Apple Nederland. Ten derde moet hij zich beroepen op de Amerikaanse wet.

    Succes alvast, zal niet binnen een maand voorbij zijn.

  16. @Bubbly: Het scheelt dat ik in december weer in New York ben maar toch. Het betreft de iPhone van mijn vriendin. Inderdaad zonder Apple Care 1 jaar garantie.

    Zelf heb ik destijds de 64 GB versie gekocht en Apple Care aangeschaft. Mocht hier iets mee zijn dan zou ik, zo heb ik het destijds gelezen, wel gewoon in NL garantie hebben voor de duur van 2 jaar.

    Wat zou dan weer het verschil zijn tussen Apple Care en Apple Care+?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.