Reacties voor: AppleCare+ geeft sneller recht op vervanging Apple Watch-batterij

Apple heeft de voorwaarden van AppleCare+ gewijzigd: als de Apple Watch minder dan 80% van de oorspronkelijke batterijcapaciteit heeft, wordt de accu gratis vervangen.

Reacties: 10 reacties

  1. Toestellen gekocht in het buitenland zijn normaal nooit een probleem. Mijn Franse iPhone heb ik na 2 weken zonder problemen kunnen uitbreiden met AppleCare+ in Nederland.

    Maar zolang de Apple Watch niet in Nederland te koop is zal ik het niet kunnen afsluiten denk ik? Dat is zonde, want meen dat ik het binnen een maand na aanschaf moet gebeuren en dan ben ik al (bijna) te laat.

  2. Ik heb met Applecare gebeld, en je kan hier in Nederland pas Applecare voor de AW afsluiten als de AW hier in Nederland te koop is.

  3. Ik vind t maar gapperij. Je kan hem voor minder bij je verzekering verzekeren als die er al niet standaard bij in zit.

  4. Origineel geplaatst door Justin w
    Je kan hem voor minder bij je verzekering verzekeren als die er al niet standaard bij in zit.

    En die verzekering laat dan de accu van de  Watch vervangen bij die Dynaprutsers (want dat is goedkoper dan bij Apple). Ik word al misselijk als ik er aan denk.

  5. @timosha: zeker niet. Gewoon bij de officiële Apple store laten repareren en de bon naar de verzekering sturen.

  6. Origineel geplaatst door Justin w: Ik vind t maar gapperij. Je kan hem voor minder bij je verzekering verzekeren als die er al niet standaard bij in zit.

    .

    Ik denk niet dat er een verzekering is die het vervangen van de batterij dekt.
    (Denk ik. Ik kan niet alle voorwaarden)

  7. Allemaal leuk en aardig, maar kan iCulture ook aangeven wat het vervangen van de accu zonder garantie kost? #durftevragen

  8. €2000,09 voor Apple car bij een Watch Edition? Wat een grap! Ik ben een tevreden iOS en MacOS user maar dit is echt te belachelijk voor woorden! Maar ja.. De mensen die de Watch Edition kunnen betalen zullen €2000 wel niks vinden.

  9. Heb je ook twee jaar garantie in Nederland wanneer je de Apple Watch in Zwitserland koopt?

  10. @Rees: Nee. Je geniet dan van x jaar Zwitserse consumentengarantie in Zwitserland en 1 jaar fabrieksgarantie die je wél in Nederland kunt benuttigen (evenals in Zwitserland + de rest van de EER).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.