Reacties voor: ‘Apple geeft je voortaan 12 maanden om AppleCare+ voor iPhone af te sluiten’

De termijn om AppleCare+ voor iPhone af te sluiten wordt 12 maanden, zeggen bronnen. Nu is die termijn nog 60 dagen.

Reacties: 8 reacties

  1. Waarom kan je geen apple care kopen in belgie?

  2. Origineel geplaatst door Mustafa
    Waarom kan je geen apple care kopen in belgie?

    Dat kan wel

  3. @Ronald: Nee hoor iphone staat er niet tussen

  4. Wellicht toch even het artikel aanpassen. Er wordt gesuggereerd dat je AppleCare+ kunt afsluiten op een apparaat dat “rare kuren” vertoont. Ik neem aan dat je weet dat er op het toestel, alvorens je AC+ kunt afsluiten, een Diagnostics test zal worden uitgevoerd. Schermschade zal hier niet zo snel worden gedetecteerd (als je het via de telefoon afsluit) maar het is zeker geen vrijbrief.

    • @Tommie: Ik bedoel niet dat je toestel kapot is, maar dat je je zorgen maakt en meer zekerheid wil. Om een voorbeeld te geven van mezelf: mijn iPhone 7 Plus is nog maar een halfjaartje oud maar valt wel regelmatig zomaar uit (dus het ‘iPhone 6s-batterijprobleem‘). Voor mij iets om in de gaten te houden.

      Als ik het toestel zakelijk had gekocht, zou ik nu misschien overwegen om er AppleCare+ bij af te sluiten. Of het toestel door de diagnostische test komt zie ik dan wel weer. Als ik vooraf allemaal beren op de weg zou zien, zit ik mezelf in de weg.

  5. (Red.) Irrelevant. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Nu komt het uit waarom Apple bezig is om schade aan het scherm automatisch te detecteren via iPhone.
    Artikel van een tweetal weken terug.

  7. Ik blijf AppleCare duur en onnodig vinden. Ik heb het nog nooit gedaan in 25 jaar gebruik van allerlei Apple producten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.