Reacties voor: AppleCare+ voor iPhone X gaat 229 euro kosten

AppleCare+ wordt duurder voor de iPhone X dan voor eerdere toestellen. Je betaalt voor twee jaar 229 euro; bij de iPhone 7 was dat nog 149 euro.
Lees het complete artikel → AppleCare+ voor iPhone X gaat 229 euro kosten
Elger van der Wel -

Reacties: 19 reacties

  1. Is dit nu ook in België aan te schaffen?
    Dacht dat we hier enkel maar de AppleCare (zonder+) kunnen kopen?
    Correct me if I’m wrong please 🙂

  2. Belachelijk hoog geprijst die iPhone X. En wat is er nou echt nieuw voor de gebruiker.. Een doorlopend schermpje met een lelijk uitsteeksel bovenin. En de mogelijkheid om met je gezicht te ontgrendelen. 🙄

  3. @Kenneth: In België kun je AppleCare+ inderdaad niet afsluiten. Heb dit ook even toegevoegd aan het artikel.

  4. Origineel geplaatst door Jeroen
    Belachelijk hoog geprijst die iPhone X. En wat is er nou echt nieuw voor de gebruiker.. Een doorlopend schermpje met een lelijk uitsteeksel bovenin. En de mogelijkheid om met je gezicht te ontgrendelen. 🙄

    Eigenlijk heeft apple mij juist heel veel geld bespaard. Door de prijs zo omhoog te gooien icm de weinig echt boeiende vernieuwingen zie ik steeds meer in dat upgraden vanaf mijn 6s niet nodig is. Hierdoor kan ik het geld lekker in mijn zak houden en besteden aan andere zaken.

    Bedankt apple! 👍🏻

  5. Apple is lekker bezig met z’n prijsverhogingen. Ook sommige iPad Pro’s zijn 70 euro duurder geworden

  6. Je hoeft hem niet te kopen

  7. ik heb het verleden jaar gezegd volgend jaar word de iPhone duurder je krijgt minder voor meer geld
    en inderdaad hij is veel duurder ik heb nu een 7+ 256 gig leuk die opslagruimte maar is hij zijn geld waar niet echt
    een upgrade Naar de 8+ sla ik lekker is over niet echt de moeite en dan die Tja de gadgets freaks kunnen is gaan pronken met kijk is wat ik heb
    maar veel bijzonder is het toestel niet veel dingen die zogezegd nieuw zijn die al langer terug te vinden zijn op andere merken.
    Dus bibi blijft nog een jaartje langer op zijn 7+ wat trouwens de 2de keer is dat ik een jaartje een toestel oversla eerlijk gezegd voor dit geld zit ik ruim 10 weken aan de playa in sagunto spanje en ik zie dit toch beter zitten dan een nieuwe telefoon

  8. @Thijs: Amen. Ik ben het volledig met je eens.

  9. @ronald: deel wat ik begrijpelijk kan lezen wel

  10. Echt belachelijk duur dit. Ja ik ben niet verplicht om het te kopen. Maar vanaf nu ga ik me best doen om verder te kijken naar andere merken. Dit is te zot voor woorden 1200 euro hebben we het over!!!!

  11. In het Artikel staat dat de reparaties van een iPhone welke bij de telecom provider is gekocht niet direct bij Apple gedaan kunnen worden. Dit klopt niet. Het eerste jaar kan je gewoon zelf bij Apple langs. Het tweede jaar doen ze moeilijk omdat je dan de consumenten garantie moet doen via de telecomprovider. Tenzij je AppleCare+ neemt.

  12. Origineel geplaatst door Jeroen
    Belachelijk hoog geprijst die iPhone X. En wat is er nou echt nieuw voor de gebruiker.. Een doorlopend schermpje met een lelijk uitsteeksel bovenin. En de mogelijkheid om met je gezicht te ontgrendelen. 🙄

    Origineel geplaatst door Thijs

    Eigenlijk heeft apple mij juist heel veel geld bespaard. Door de prijs zo omhoog te gooien icm de weinig echt boeiende vernieuwingen zie ik steeds meer in dat upgraden vanaf mijn 6s niet nodig is. Hierdoor kan ik het geld lekker in mijn zak houden en besteden aan andere zaken.
    Bedankt apple! 👍🏻

    Haha, dit dacht ik dus ook!!

  13. Ik sla sowieso over, althans… Wil volgend jaar eerst eens zien hoe de nieuwe SE gaat worden. Ik heb nu ook de SE en ‘n kleine telefoon bevalt mij prima. Heb geen groot scherm nodig, daar heb ik ‘n tv en ipad voor. En als de nieuwe SE toch niet bevalt dan ga ik wel voor ‘n iPhone 8. En tegen die tijd zal de prijs ook wel weer iets gedaald zijn. Ik heb geen haast momenteel.

  14. In hoeverre is Apple Care + overkill tov je inboedelverzekering??

    Tot op heden had ik wel Apple Care plus gehad, mar toen was het nog 99 euro geloof ik. Nu al 230 euro.

    Daarentegen laat je je iphone x vallen en is hij kaput dan liever €100 eenmalige kosten (eigen risico) dan weer een nieuwe rib uit het lijf.

    Maar kent iemand de verschillen tussen je inboedelverzekering en Apple Care +.

    Ik meen dat providers als KPN, T-mobile, vodafone e.d. wel standaard 2 jaar garantie op de telefoons aanbieden, of is dit verkeerd gedacht van mij. Dan heb je immers nog minder reden om Apple Care plus te nemen

    Wie weet dit?

  15. Waarom Apple Care??? In de Nederlandse wetgeving staat toch dat wij 2 jaar verzekerd zijn tegen ondegelijke producten?

  16. Origineel geplaatst door Martin Boer
    Waarom Apple Care??? In de Nederlandse wetgeving staat toch dat wij 2 jaar verzekerd zijn tegen ondegelijke producten?

    Om geen gehakketak te krijgen? recht hebben vs recht krijgen.
    En om geen weken/maanden te wachten op reparatie door een provider maar direct vervanging in de apple store?

  17. Welja Applecare, hoesje erom, en ladertje erbij, nog screenfolietje?
    O, een zakkie van 10 stuks…
    Paar charger matjes voor op zolder en studeerkamer.
    Extra lightningkabeltje voor onderweg. Dongeltje erbij.
    Boomboxje want die gammele kraakspeakertjes – ugche uche
    Nou effe afrekenen
    WAT !? €2380 ?
    Ho ‘s effe – wat is dit ?

  18. Origineel geplaatst door Martin Boer
    Waarom Apple Care??? In de Nederlandse wetgeving staat toch dat wij 2 jaar verzekerd zijn tegen ondegelijke producten?

    Verzekerd? Apple Care + zorgt ervoor dat, wanneer je een ongelukje maakt, je niet voor hoge kosten komt te staan. Qua wetgeving is alleen ‘garantie’ geregeld. Overigens staat er geen vaste tijd voor, je hebt recht op een deugdelijk product (dus na 2 jaar en een maand kun je je ook nog beroepen op je consumentenrecht). Maar nogmaals, haal garantie en verzekering niet door elkaar. Als ik met een Audi tegen een boom aanrijd ben ik toch echt zelf de sjaak, en hoef ik niet te verwachten dat Audi het wel even (gratis) voor me oplost.

  19. Ik lees heel wat over veel techniische hoogstandjes die in de iphone X zijn verzameld, wat ik mis is, wat blijft er met al dat nieuwe geweld van het gebruik van voiceover over!
    Met al die grafische veranderingen, is er ook vast heel wat aan de voiceover software te poetsen, waarom wordt daarover niets vermeld???
    Na ios 6.3 zijn we met alle ios verhogingen steeds geconfronteerd met storingen in de voiceover waar in de loop van de tijd wel weer wat aan verbeterd is, toch blijven er altijd weer foutjes over, die allang opgelost zouden zijn, als het met het display te maken zou hebben.
    Sinds een half jaar heb ik de SE tot volle tevredenheid in gebruik, lekker compact en snel!
    Voor mij geen breedbeeld tv, zoals de latere grotere iphones versies zeijn geworden. !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.