Reacties voor: ‘AppleCare+ binnenkort in Europa verkrijgbaar’

Apple wil binnenkort ook in Europa AppleCare+ aanbieden. Dit heeft het Franse iGen gehoord van een anonieme bron.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 17 reacties

  1. Mooi voor de toekomst, maar ik zit tot 2015 nog vast aan Apple Care. Tegen die tijd valt dit zeker te overwegen 🙂

  2. Die “ongelukken” zijn?
    Ook met terugwerkende kracht, binnen 1 jaar na aankoop aanschaffen?

  3. @Paz: Wat denk je zelf? Je huis verzekeren ‘nadat’ het is afgebrand?

  4. Mua is niet echt aantrekkelijk.

    Je betaalt dus in eerste instantie 100 euro. Wanneer je beroep doet op de verzekering betaal je ook nog eens 50 euro eigen risico + 21% BTW. Dus stel je laat je hebt een gebroken scherm: 100+50+10,50 = €160,50. Dan ben je goedkoper uit via een reparatiebedrijf of zelf doen.

  5. @ASN: Je kunt het ook anders bekijken. Je onvoorziene kosten zijn op dat moment wel lager.
    Op het moment dat je iphone valt hoef je niet opeens die 160 euro te betalen maar slechts 60 euro.

    Voor mensen waar het vaak krap bij kas zit is het dan een uitkomst. Je toestel is voor 100 euro dan volledig veilig met een risico van maximaal (2 keer) 60 euro.

  6. Ik heb in 2009 Apple care genomen voor mijn Mac-mini die mij meer dan €1100 kosten. Met de extra’s en Apple care. De Apple care was zo’n tegen valer dat ik bij de koop van mijn nieuwe MacBook pro non retina natuurlijk (omdat je daar zelf nog wat kunt fixen) geen Apple care heb genomen. Ik betaal bijna €3000 voor een laptop dan moet hij minimaal 3jr mee gaan is dit niet het geval dan ga ik naar Amsterdam en sla ik daar doe boek kort en klein !!! Apple care wat een onzin voor de prijs van een top model verwacht ik minimaal 2jr garantie en een 3e omdat Apple volgens eigen zeggen het beste maakt wat er is!!! Geen woorden maar daden AUB!!

  7. Origineel geplaatst door sdsmpie
    Ik heb in 2009 Apple care genomen voor mijn Mac-mini die mij meer dan €1100 kosten. Met de extra’s en Apple care. De Apple care was zo’n tegen valer dat ik bij de koop van mijn nieuwe MacBook pro non retina natuurlijk (omdat je daar zelf nog wat kunt fixen) geen Apple care heb genomen. Ik betaal bijna €3000 voor een laptop dan moet hij minimaal 3jr mee gaan is dit niet het geval dan ga ik naar Amsterdam en sla ik daar doe boek kort en klein !!! Apple care wat een onzin voor de prijs van een top model verwacht ik minimaal 2jr garantie en een 3e omdat Apple volgens eigen zeggen het beste maakt wat er is!!! Geen woorden maar daden AUB!!

    Daarom altijd bij de Dixons kopen

  8. @Sezgin: Dixons? Die winkel waar huisvrouwtjes werken?

  9. @Sander: snap ik, maar als je het kan laten repareren voor 50 euro, waarom zou je dan nog dit nemen. Je betaalt al evenveel voor de eigen risico. En dan komt nog AppleCare+ zelf van 100 die je betaald hebt.

  10. @Patrick: Maakt dat wat uit? Als je maar garantie hebt van 3 jaar.

  11. In Europa heb ik sowieso al garantie op de Apple spullen daar hoef ik geen Apple care voor af te sluiten

  12. @Barend: Je hebt garantie maar bij Apple care draait in het tweede (en derde) jaar de bewijslast niet om en dat scheelt toch wel. Bij 3 jaar sowieso een jaar langer en natuurlijk kun je bellen met problemen.

  13. Bij mijn MacBook heeft AppleCare zich meer dan bewezen. Had n MacBook pro van 2200 € gekocht en er voor 300€ AppleCare bijgedaan. Inmiddels is m’n MacBook al voor meer dan 3000€ gefixt 🙂 niet omdat ie stuk was… Maar omdat t kon. Was ik bij de Apple store, vroeg ik naar n klein lichtplekje in m’n scherm. Hebben ze m direct n nieuw scherm twv 999€ gegeven… Ik vond t best. Zo is hij ook een keer naar de USA gevlogen voor wat kleine onderdelen… Apple’s garantie is echt geweldig! Ze vragen niet eens hoe t komt dat t lichtplekje er zat. (Boeken in tas op laptop) AppleCare is no nonsense 100% garantie

  14. Betalen voor garantie moet niet gekker worden 😉

  15. Voor dat geld kan ik hem verzekeren.

  16. Origineel geplaatst door Sezgin
    Voor dat geld kan ik hem verzekeren.

    Daar komt AppleCare toch ook gewoon op neer: een verzekering.

  17. @Andre: Nope. AppleCare mag absoluut niet verward worden met een verzekering. Je hebt 1-2 jaar extra garantie en (ophaal)service, maar als je hem tussendoor laat stuiteren valt dat niet onder de garantie aangezien dat “accidental damage” is. Met een verzekering ben je daar dan weer wel tegen verzekerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.