Reacties voor: Apple organiseert Zomerkamp 2016 voor kinderen

Apple heeft de inschrijving geopend voor Zomerkamp 2016: kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen meedoen aan workshops over iMovie en iBooks.
Lees het complete artikel → Apple organiseert Zomerkamp 2016 voor kinderen

Reacties: 9 reacties

  1. Heel mooi initiatief, maar de keuze voor de Mac als apparaat roept vragen op.

    Zou de iMovie workshop niet op een iPad gegeven moeten worden, immers de kans lijkt groter dat kinderen van 8 iPad ervaring hebben ten opzichte van een Mac.

    Idem voor de iBook workshop. Al weten we allemaal wel dat het een gemiste kans is dat het nog steeds niet mogelijk is iBooks te maken op een iPad.

  2. @Mark: Vorig jaar heeft mijn dochter meegedaan met dit ‘zomerkamp’ in de store te den haag. De iMovie workshop was op een mac zodat bestanden makkelijker overgeladen konden worden (aangezien de kinderen thuis moeten filmen). Dat is bij een iPad net wat lastiger wanneer de kinderen filmen met een non-apple device.

  3. Ben 13 shit

  4. Origineel geplaatst door Remco
    Ben 13 shit

    Ik heb het zelfde

  5. Laat die van mij liever buiten spelen, ze zitten de rest van t jaar al achter de iphone, ipad, pc, laptop, xbox, wii etc

  6. Alweer alleen in de randstad. Wanneer denkt Apple ook es aan de “provinciën”? Doei, ik laat mn kids lekker buiten ravotten, en iMovie leer ik ze nog wel. Erg leuk.

  7. @Sandra: logisch, aangezien daar de apple stores zitten

  8. Origineel geplaatst door Peter
    @Sandra: logisch, aangezien daar de apple stores zitten

    I know, maar mag best zeggen dat ik het niet logisch vind, dat in de rest van het land geen Stores bevatten. Of kampen hoeven niet perse in Stores plaatsvinden…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.