Reacties voor: Apple zoekt zonnecellen-expert voor mobiele apparaten

Apple zoekt een thin film-expert voor het ontwikkelen van zonnecellen in mobiele apparaten. Mogelijk bedoeld voor een iWatch of iPhone met veel langere batterijduur.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Misschien zou het wel gelanceerd worden in de iPhone 6S met de S van SUN 😉

  2. Dit zou wel DE oplossing bieden, mits mooi verwerkt.

  3. Apple moet leren hun plannen geheim houden, anders stap ik over. Grrrrrrr

  4. Boven en onder mijn scherm van mijn iPhone 5 is genoeg ruimte voor zonnecellen.

  5. @NaviPhone: Hoe wil je personeel vinden zonder te zeggen dat je personeel zoekt? Als ze al iemand weten dan zullen ze die vast wel persoonlijk vragen, maar dat zal niet het geval zijn.

  6. Hoe vaak ziet een horloge zonlicht?
    In nederland heb je vaker een jas aan dan zonder.

    Een horloge op bewegingsenergie dat is pas logisch. Mocht er ooit een van apple komen wat ook nog niet logisch is.

  7. @Sander: Niet serieus bedoelt hoor.
    Ik ben wel een beetje moe van bedrijven die niet alleen bestaande producten kopiëren maar ook geruchten en vermoedens proberen voor te zijn….

  8. @Dan Le: Je slaat de plank volledig mis. Mijn Citizen promaster met eco drive heeft zonnencellen in de wijzeplaat. Ondanks dat ik het horloge tussendoor afwissel met 3 andere horloges (en dan ligt ie dus in de donkere lade) heeft dit klokje sinds 2006 nog nooit stil gestaan

  9. Origineel geplaatst door Dan Le
    Hoe vaak ziet een horloge zonlicht?
    In nederland heb je vaker een jas aan dan zonder.Een horloge op bewegingsenergie dat is pas logisch. Mocht er ooit een van apple komen wat ook nog niet logisch is.

    Kinetisch is mooi maar niet logisch voor een telefoon. Er zijn genoeg horloges op zonne energie. Ik heb er zelf ook 1. Citizen Eco drive, zoek het op. Perfect al tien jaar en nog nooit stil gestaan!

  10. Wat een mensen vind je tegenwoordig op i internet, ze zeggen iets zonder enige argumenten, bijvoorbeeld
    Als je zegt dat de htc one een fingerprint krijgt, en de nieuwe samsung een 64 bit architechture, fijn voor hun Apple heeft het allebei en als je zegt dat zonnepanelen op smartwatches
    En mobieles innovatief is dat is zo, maar een fingerprint sensor is ook wel echt innovatief ik bedoel maar, en als Apple met iets nieuws komt, dan zeggen ze altijd, dat andere bedrijven dat al hebben, en als Apple al iets innovatiefs heeft dan zeggen ze van andere bedrijven vol trots ja maar die gaan dat ook krijgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.