Reacties voor: Apple zoekt personeel voor productie nieuwe iPod

Apple is op zoek naar personeel dat de introductie van een nieuwe iPod voorbereidt. Dat terwijl iPod-verkoopcijfers afnemen.
Lees het complete artikel → Apple zoekt personeel voor productie nieuwe iPod
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Yezzz! Goed nieuws! Graag een iPod touch met een groter scherm a la Note 3, mininaal 128 GB opslag en een opwaardering van alle specs. Dan ben ik helemaal blij

  2. @loeloe: iPad mini dus?:’)

  3. Origineel geplaatst door loeloe
    Yezzz! Goed nieuws! Graag een iPod touch met een groter scherm a la Note 3, mininaal 128 GB opslag en een opwaardering van alle specs. Dan ben ik helemaal blij

    Neem dan een iPad Mini, iPod is een mediaspeler dus het moet wel draagbaar blijven.

  4. Ze kunnen van de Ipod touch beter een gaming console maken. Dan is het een ander apparaat i.p.v een minder uitgebreide Iphone, en daardoor is er een goede reden waarom je een Ipod touch wil kopen en geen Iphone.

  5. Knap dat ze nu al de kwartaalcijfers hebben voor het eerste kwartaal. Voor zover ik weet is een kwartaal 3 maanden (januari t/m maart) en het is nog niet eens februari.

  6. Zou iemand mij kunnen vertellen wat de meerwaarde van een iPod is?
    Heb nu de muziek op m’n iPhone staan en kan het echt niet bedacht krijgen

  7. Origineel geplaatst door Brian
    Knap dat ze nu al de kwartaalcijfers hebben voor het eerste kwartaal. Voor zover ik weet is een kwartaal 3 maanden (januari t/m maart) en het is nog niet eens februari.

    Eerste kwartaal…?

  8. De “iWatch” wordt straks onderdeel van de iPod lijn. Alle geruchten wijzen op meer dan alleen een “horloge” en een “pod” met meerdere functies maar dan om je pols 🙂

  9. @Brian: Het eerste fiscale kwartaal van Apple komt niet overeen met het eerste kwartaal van dit kalenderjaar.

  10. Origineel geplaatst door Brian
    Knap dat ze nu al de kwartaalcijfers hebben voor het eerste kwartaal. Voor zover ik weet is een kwartaal 3 maanden (januari t/m maart) en het is nog niet eens februari.

    Het gaat hier wel over de maanden oktober november en december hé

  11. @Veronica: iPad mini zou een optie zijn als hij in mijn broekzak zou passen, maar helaas net te groot. IPod moet zeker draagbaar blijven en ik denk dat maatje Note 3 dan precies goed is. Ook voor games en lezen in bed perfect.

  12. @@rno: ik bel weinig en sms nog minder. Doe veel via iMessage, facetime etc en hoef niet overal internet te hebben. Ik heb een Nokia die het al jaren probleemloos doet. Ik zie het nut van een iPhone niet in. MAAR 45 euro per maand x 1 of 2 jaar… Daar kan ik een hoop leuke dingen voor doen 🙂

  13. Ik heb nog de allereerste iPod en die speelt nog prima muziek af, de rest gaat al niet meer (af en toe een mobiele site browsen lukt dan nog net). Ik vind iPod touch ook wel leuker en goedkoper dan een hele nieuwe iPhone.

  14. De markt voor de ipod is alleen gekrompen omdat ze al een jaar geen ipod hebben uitgebracht. Ik heb zelf de 2e en 4e gen ipod gekocht omdat ik toen IOS een mooi platform vond waar ik men muziek en games kocht. Ze gingen opeens de 4g 2x achter elkaar uitbrengen met het verschil dat je hem nu ook in het wit kan krijgen.en het jaar daarna pas kwam de 5g, vorig jaar(2013) ook weer geen ipod. Denk dus eerder dat ze van de ipod afwilden en iedereen een iphone 5c door hun strot wilden duwen

  15. iPod kan nieuwe leven ingeblazen krijgen als aansturing van nieuwe Apple TV (als die volgens geruchten met App Store en spelletjes komt). Dan krijgt die namelijk heel veel meerwaarde. Je kan nu ook natuurlijk spelletjes op Apple TV spellen door die streamen van je iPod, iPad of iPhone, maar ik denk als Apple TV eigen winkel met spelletjes krijgt en gamecontroller gaat ondersteunen dan zal het pas echt spannend worden.

    Ik zal een gamecontroller van Logitech. Die past ook op iPod (laatste generatie). iPod is toch een stuk goedkoper dan iPhone voor iemand die alles van nieuwe Apple TV wil benutten, maar toch geen iPhone daarvoor wil.

  16. @BoelShit: Ik denk het zeker niet. Dit wordt een compleet nieuw product en geen nieuwe iPod.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.