Reacties voor: Apple zoekt medewerkers voor nieuw betaalplatform

Apple zoekt medewerkers om te werken aan een nieuw betaalsysteem. Een hardware-testengineer en een manager voor Global Payments worden gezocht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Mag van mij ook best met een RFID chipje gebeuren… gratis stinkt niet….

  2. zolang ze het maar beter beveilegen dan de ov-chipkaart

  3. Lijkt mij wel handig betalen;0

  4. scheelt weer flink wat klein geld in mijn portemonee

  5. Kan dat ook reverse, zeg maar dat je met je iphone een ov-chipkaart kan uitlezen en herprogrammeren?

    Dat zou mooi zijn, on the fly effies je ov-reis regelen.

  6. Alleen lichtelijk jammer dat er deze week in het nieuws was dat er is aangetoond dat er middels rfid draadloos geld ontvreemd kan worden met een simpele methode en hardware die goedkoop en makkelijk verkrijgbaar is. Draadloos skimmen! Er komen nu al hoezen op de markt van metaal voor pasjes en mobieltjes met rfid. Te easy te hacken. Ik hoop dat apple deze dreiging serieus neemt.

  7. Moet het ook wel in nl komen natuurlijk

  8. En dan natuurlijk 30% van elke transactie in eigen zak steken. Apple doet dit niet om er geen geld mee te verdienen. Dit zaakje stinkt… 🙂

  9. Ik ben sowieso enigszins sceptisch over deze manier van betalen. Zelfs bij banken en sterk beveiligde online-sites als paypal is er sprake van miljoenenfraude per jaar – dat doen je uiteraard in de doofpot, zodat je niets op het nieuws ziet – ik betwijfel dat Apple het beter gaat doen dan de grootste banken ter wereld en uiteraard de almachtige Paypal.

  10. als je betaald via software, kan je dan niet met software het andere apparaat laten “denken” dat je hebt betaald? dmv een programma uit de cydia store?
    ik weet nou nie echt hoe dat werkt dus heb er m’n twijfels over

  11. Waarom niet gewoon sms betalen?

  12. Ik betaal nog steeds het liefst contant. Het is misschien ouderwets maar wel veilig!

  13. Origineel geplaatst door Mr. VX4Ik betaal nog steeds het liefst contant. Het is misschien ouderwets maar wel veilig!

    Ja hoor veilig! Tv van 900€ kopen en net voor je de winkel in loopt kom je er achter dat je portmonnee is gestolen. 900€ weg.. Bij een pinpas hadden ze je code nog moeten weten voordat ze geld hebben.
    En zover ik weet krijg je je geld bij skimming vaak terug.

    Veilig hè contant;)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.