Reacties voor: Apple zoekt iPhone Software Engineer voor iPhone Maps Team

Apple is op zoek naar een engineer voor het iPhone Maps en MapKit Team. De huidige Google Maps-applicatie op de iPhone is namelijk nog maar het begin. Er is veel meer mogelijk. Tijd voor speculatie?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Als Apple onafhankelijk wil worden van Google, betekent dit dan ook dat functies als Streetview dan eruit gaat in hun eigen kaarten applicatie? Dat is iets dat ik soms wel erg handig vind, gezien Nederland nu ook al beetje bij beetje in beeld komt. 🙂

  2. Nice, maar ik woon helaas niet in Cupertino. Lijkt me interessant om voor Apple’s iPhone team te werken.. Je eigen ideeën etc.

  3. Ik denk dat het een beetje naïef is om te denken dat je daar veel creatieve input zal hebben met iemand als Jobs aan het hoofd van het bedrijf.

  4. Dus geen gratis navigatie op onze iphknes 🙁

  5. Origineel geplaatst door Boyen
    Nice, maar ik woon helaas niet in Cupertino. Lijkt me interessant om voor Apple’s iPhone team te werken.. Je eigen ideeën etc.

    Ik denk niet dat je eigen ideeën echt de jouwe zijn, je tekent namelijk een contract dat jouw ontwikkelingen toebehoren aan Apple, zelfs als je in je vrije tijd iets ontwikkeld dat commercieel winstgevend kan zijn. En we kennen Apple allemaal ondertussen wel dat men daar strikt de koerst vaart van wie aan het roer staat.

  6. ik vraag mij nu toch af hoeveel keer ik de zin “We want to take (vul in) to the next level” al heb gelezen of gehoord in combinatie met apple. :p

  7. @Frank van Manen: Onafhankelijk gaan van Google wil niet gelijk zeggen dat ze geen google software meer blijven gebruiken.

    Apple zal misschien aan het bouwen zijn aan een alternatief. Een die meer kan of dingen anders doet dan google. en dan kan je als klant kiezen wat je wil.

    Zo doet apple het nu ook met search op de iphone.
    je hebt standaard google staan. Maar dat mag ook yahoo of worden.

  8. Even weet iemand een app waarmee je lopend of in de trein reizend de weg kan volgen en gedetailleerder is dan die maps van Google?.

  9. Gedetailleerder weet ik niet, maar toen er nog geen navigatie software was gebruikte ik altijd OffMaps. Daarin selecteer je gebied (een stad ofzo) waarvan hij gratis de kaarten op de iPhone download, en vervolgens kun je realtime volgen waar je bent en waar je favoriete POI zijn.

  10. Origineel geplaatst door Thumper_uk
    Dus geen gratis navigatie op onze iphknes

    Dat zou sowieso een aparte app worden dacht ik dus dat weet ik zonet niet. 😉

  11. Origineel geplaatst door JR
    Ik denk dat het een beetje naïef is om te denken dat je daar veel creatieve input zal hebben met iemand als Jobs aan het hoofd van het bedrijf.

    Ja dat lijkt me ook!

    Als Apple met zijn eigen meuk komt, hoop ik dat er een mooie Google Maps app komt, met alle functies van nu en misschien nog wel meer 🙂 Liever niet nog meer Appels…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.