Reacties voor: Apple zoekt Apple Maps-controleurs voor Europa en andere regio’s

Apple zoekt medewerkers om de kwaliteit van Apple Maps te controleren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Tjonge, wie weet wordt het nog iets ^^

  2. Ik hoop het !, is namelijk niet Apple kwaliteit…

  3. Nou, zo hard wordt er niet gewerkt om de kwaliteit van de kaarten te verbeteren hoor. Zo is tot nu toe helemaal niets gedaan met de meldingen die ik in de app gedaan heb.

  4. Dus ze gaan de kaarten verbeteren. Goed idee, maar hadden ze daar al niet al lang mee bezig moeten zijn? Dit is toch wel een treurig signaal dat hier mee afgegeven wordt.

  5. Ik wil ze wel de weg wijzen
    NL dat dit tot niets leidt

  6. @Rednose: Hier precies hetzelfde. Ze hadden de optie om fouten te melden net zo goed weg kunnen laten…

  7. Aan het kanaal ligt een vrij grote stad: Kales. Nooit van gehoord. Totdat je t hardop uitspreekt. Is Calais. Weird

  8. Haha zo zocht ik eens ‘bed and breakfast’ kwam ik ergens uit op de Gazastrook!
    De kaarten zijn op zich prima, maar de zoekfunctie is crap en vind vaak niks of totaal foute resultaten…

  9. De database van plaatsen en adressen klopt gewoon nie altijd.. Ik ben door deze apple maps al vaak verkeerd gereden , gelopen….. Werdt dus tijd dat ze er iets aan deden

  10. Inderdaad ik erger me nog het meest aan de zoek functie. Deze is echt waar-de-loos. Bagger gewoon.

  11. De kaarten App van Apple werkt inderdaad niet optimaal, zeg maar rond uit slecht! Daarin tegen is er ook de zo verheerlijkte Google Maps welke ook achterloopt op de feiten (minimaal 4 jaar) het alternatief is dus “betaalde Apps zoals TomTom, Navigon etc etc welke wel up-to-date zijn. Laten we niet vergeten dat dit “gratis” Apps zijn. Dus ja echte grote prioriteit zal men er niet aan besteden! Natuurlijk zou het fijn zijn als de kaarten App van Apple beter, sterker, goed zou werken. Maar om nou Apple/Google de schuld te geven omdat je verkeerd gelopen gereden dan wel gevaren bent. Is te kort door de bocht. Had dan het betaalde alternatief gekocht, dan had je ook werkelijk kunnen klagen als er iets ‘fout’ gaat.

  12. Nergens voor nodig, het werkt perfect nu.

  13. @Bobby007: Wat een waardeloze reactie. Als je een product aanbied bij een toestel wat dik 600/700 euro kost dan mag je daar toch wel van verwachten dat dit naar behoren werkt, anders had de fabrikant/ontwikkelaar dit product (Apple Maps) nooit aan moeten bieden. Kijk wat een negatieve golf er sinds de introductie van deze app over Apple heen stroomt, en nog steeds. Google Maps werkt daarentegen veeeeele malen beter, ook al zijn de kaarten niet helemaal up to date, alle functies werken naar behoren. Bij Apple Maps werkt bijna geen enkele functie naar behoren (zoeken, NAVIGATIE en ga zo maar door) Ik heb de app 1 keer geopend op mijn telefoon en daarna meteen Google Maps weer gedownload.

  14. @Hans: Misschien heb je er overheen gelezen maar ik had gratis tussen haakjes geplaatst “….dat dit “gratis” Apps zijn” Daarmee bedoelde ik dat het dus aangeboden wordt MET het toestel mee (welke inderdaad serieus geld kosten) Apple heeft ook zijn excuus aangeboden, bij monde van CEO Tim Cook, voor de slechte kwaliteit van deze App, niet dat wij daar ook maar iets aan hebben, maar het is een excuus. Daarbij vermeld ik ook in het comment het volgende: “De kaarten App van Apple werkt inderdaad niet optimaal, zeg maar rond uit slecht!“. Ik heb de kaarten App van Apple ook al diverse keren gebruikt, en ik kan je melden dat ik (nog) niet verkeerd of fout gestuurd ben dmv NAVIGATIE, maar dat kan voor een ieder anders zijn.
    Dus wat er zo “waardeloos” is aan mijn reactie weet ik niet, misschien past mijn reactie niet in jou mening en dat mag zo heeft een ieder recht op zijn/haar mening.

  15. Origineel geplaatst door Rednose
    Nou, zo hard wordt er niet gewerkt om de kwaliteit van de kaarten te verbeteren hoor. Zo is tot nu toe helemaal niets gedaan met de meldingen die ik in de app gedaan heb.

    Dan is het wellicht iets voor je om op die functie te solliciteren! Dan mag je beslissen wat als eerst doorgevoerd wordt! 😉

  16. @Mrk: Dat hebben ze dan snel opgelost, bij mij staat gewoon: Calais

  17. Gewoon jailbreken en die apple zooi wergooien, zijn apps genoeg, ook gratis die wel hun werk doen.

  18. @Mrk: Calais (verouderd Nederlands: Kales) – Wikipedia
    Het klopt dus wel een beetje;)

  19. @Bobby007: helemaal met jou eens.

  20. Origineel geplaatst door Hans
    @Bobby007: Wat een waardeloze reactie. Als je ……

    Zo, gaat hij lekker. Enig respect bij een discussie is wel op zijn plaats. Als je dat niet op kunt brengen kun je discussiëren beter maar laten!

    Ik gebruik Apple Maps met regelmaat maar om te roepen dat het waardeloos is? Nee, dat is het zeker niet. Tot nu toe geen problemen mee ondervonden en heeft me altijd netjes gebracht waar ik moest zijn.

    Origineel geplaatst door HansIk heb de app 1 keer geopend op mijn telefoon en daarna meteen Google Maps weer gedownload.

    Dit is wat ik bedoel! 1x gebruikt en dan zo tekeer gaan. Weinig recht van spreken lijkt mij.

  21. @Mrk: In de instellingen kun je kiezen of de kaart namen aangeeft zoals je ze uitspreekt of zoals ze werkelijk zijn.

  22. @H995: Staan de trekschuit- en postkoets-routes richting Kales er ook op? 🙂

  23. Kales is volgens wikipedia de huidige Nederlandse spelling van Calais, dus dit is Apple Maps niet te verwijten.. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Calais

    Degene die hierover zeuren zouden ook moeten gaan janken als de namen van Chinese steden worden vertaald zodat wij het kunnen lezen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.