Reacties voor: Apple ziet ziekenhuizen als afzetmarkt voor iPad

Apple heeft een ziekenhuis in Los Angeles benaderd om de iPad aan ze te verkopen. De iPad zou een goedkoop alternatief zijn voor betaalde tablets.
Lees het complete artikel → Apple ziet ziekenhuizen als afzetmarkt voor iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Een leuk idee, maar bij de presentatie van iPhone OS 3.0 (of de presentatie van de iPhone 3Gs, dat weet ik even niet meer) lieten ze ook allemaal leuke toepassingen zien dat je de iPhone kon gebruiken in het ziekenhuis. Ben het nog niet tegengekomen 😉

    Maar goed, een iPad is voor dit doeleinde waarschijnlijk iets praktischer 😉

  2. Dat was ook mijn eerste gedacht! Dat deze daarvoor nuttig konden zijn.

  3. Dat dacht ik dus ook bij het zien van dat ding. Het is gewoon die kaart met je info erop maar dan digitaal en in een handig formaat. Misschien dat het wat te vooruitstrevend is voor Nederland maar ik denk dat het toch wel ergens in de wereld gebruikt gaat worden.

  4. Je kan als developer ook een enterprise acount nemen voor 299€ waarbij je de app die je hebt gemaakt met de sdk vrij kan distributeren binnen je bedrijf dus zeker geschikt voor de zakelijke markt en medische markt

  5. Leuk voor de doktors en zusters, maar wat heb ik aan die Ipad? Ik blijf het een overbodig ding vinden , sorry.

  6. Maar aangezien Flex voor veel van dergelijke ziekenhuisapplicaties het aangewezen middel is om fijne grafiekjes te tonen, en voor die applicaties FLASH nodig is…

    Laat maar.

  7. @alchemist flash is helemaal niet nodig. Bekijk de Xcode sdk eens

    er ligt een grote toekomst voor de iPad in de zorg. Vooral ook op het gebied van e-Learning en kennismgt. Altijd alle vakliteratuur en protocollen bij de hand. Certificering van de software kost tijd – want het moet veilig zijn. Prijs en ergonomie / usability zijn de belangrijkste argumenten. Die software die komt – en sneller dan je denkt.

  8. Origineel geplaatst door michal
    Leuk voor de doktors en zusters, maar wat heb ik aan die Ipad? Ik blijf het een overbodig ding vinden , sorry.

    als je het ding overbodig vindt dan hoor je niet tot de doelgroep. Dat is toch geen ramp? Ik kan hier echt een waslijst neerpennen van producten die ik niet zie zitten. Maar wat heb jij daar aan?

  9. Zeker een hele goede optie! Ik denk dat apple hier zeker een goede markt gespot heeft.
    Dit geeft namelijk snel informatie over de patient

  10. Dan mag ik hopen dat alle data remote wordt opgeslagen, een keer een ipad goed laten stuiteren en weg is je data.

    Of in ieder geval, de toegang tot je data.

    Ik denk dat de Ipad heel veel toepassingen zal kunnen hebben op verschillende werkvloeren, je kan hem ook inbouwen en gebruiken in een magazijn, tntpost zou hem ook kunnen gebruiken, de politie, etc etc..

    Laten we niet voor iedere beroepsgroep waarvoor de Ipad handig kan zijn een apart onderwerp aanmaken, dan is ‘t eind zoek nutuulk..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.