Reacties voor: Apple haalt iPhone Developer Program uit beta, ontwikkelaars spelen vals

Nu de iPhone 3G, firmware 2.0 en de App Store officieel gelanceerd zijn gaat ook het iPhone Developer Program uit beta. Meer mensen krijgen toegang, maar onder de al geaccepteerde ontwikkelaars is een oneerlijke strijd uitgebroken.

Reacties: 9 reacties

  1. Jee wat een zak, die Scoble. Van zulk soort gasten kan ik wel boos worden :S

  2. ik hoop dat apple de app store mooi netjes houd, en dat je niet straks !!!!!!!!!!!!!!!!monkey ball krijgt als voorbeeld.

  3. Ja idd beetje je macht misbruiken. tss

  4. Nah, het valt wel mee in de app store, er zijn nu ca 15 apps die bovenaan staan omdat ze spaties gebruiken. Alles wat apple hoeft te doen is een piepkleine update uitvoeren die speciale tekens voor de eerste letter negeert bij het sorteren.

    Dat iedereen dan applicaties gaat bedenken met een naam die begint met ‘aaa’, so be it.

    Overigens kan apple nog beter de onderliggende oorzaak aanpassen, en standaard sorteren op populariteit. Daar hebben ontwikkelaars zelf namelijk geen (directe) invloed op.

  5. is er al iets van summerboard voor de 3g ontwikkeld?
    ot het valt mee in de app store, zoals simon zegt kleine update doen en opgelost.

  6. En als Apple echt verstandig is en van het platform een nog groter succes wil maken moeten ze zorgen dat er een soort kwaliteit waarborg is waardoor, zoals al gezegd, onzin applicaties er gewoon niet in komen. Wat te zeggen van de 4 “lamp” programma’s!!! die aangeboden worden of de programma’s met een compleet onleesbare titel en beschrijving omdat het in een oosters schrift geschreven is.

    Als je deze apps toch al toe wilt laten maak dan een soort grabbelbak en bewaar de store voor het gewone\serieuze\betere werk want er wordt momenteel ongelofelijke rommel aangeboden…temidden van goeie apps.

  7. Apple gaat hier echt wel iets aan doen, anders staat binnen de kortste keren de hele store vol met Adult rommel, dat is toch de categorie waar het meeste geld in zit.

  8. Ja, er moet ook een naamgeving controle komen want bij “Sjorroo” begrijp ik nog net wel dat het om allerlei dat soort roze toepassingen gaat, maar bij “YoutzAhhh!” bijv. weer niet.
    Dat gaat natuurlijk gezanik geven…
    Ik dacht dat Apple alles toepassingen uitprobeerde, maar dat klopt dus niet?

  9. Wees blij dat er tenminste geen censuur is! Er zijn zoveel andere bedrijven waarbij je een hele procedure moet afgaan eer je applicatie mogelijk beschikbaar kan worden gesteld.

    Kijk naar andere grote content websites als de wel bekende YouTube, daar proberen ook mensen aandacht te krijgen door hoofdletters te gebruiken of andere manieren. Als ze het gewoon netjes sorteren netals de muziek met STAFF PICKS, HIGHEST RATED, MOST POPULAR dat soort dingen, en dat iedereen zijn eigen commentaar kan blijven schrijven komt het wel goed.

    Haha eigenlijk zouden ze een REPORT CONTENT knop moeten hebben, die een te lelijke applicatie eruit kan gooien met genoeg stemmen haha =D

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.