Reacties voor: World Emoji Day 2018: zo zag je de Apple-topmensen nog nooit

Het is World Emoji Day (17 juli) en Apple grijpt dit alvast aan om vooruit te kijken naar de emoji die er binnenkort aan zitten te komen. Mensen met krulhaar zitten goed.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Totaal uit de hand gelopen die smileys, ben onderhand 5 min aan het zoeken naar een simpele smiley, kan door de bomen het bos niet meer zien.

  2. Eindelijk geluks oog!

  3. Nu nog een optie om emoji die je nooit gebruikt te verbergen in je toetsenbord. Vaak is degene die ik zoek nauwelijks te vinden als ik ‘m niet recent gebruikt heb..

  4. Origineel geplaatst door Siep
    Nu nog een optie om emoji die je nooit gebruikt te verbergen in je toetsenbord. Vaak is degene die ik zoek nauwelijks te vinden als ik ‘m niet recent gebruikt heb..

    Precies dat! Graag in iOS12.1 😉

  5. Het wordt idd tijd dat we ook in het Nederlands kunnen typen en er opties komen zoals in het Engels.. Als ik een icoontje zoek switch ik meestal naar het Engels en type ik bv car, happy, etc. waarna de icoontjes verschijnen.

    Er moet echt een snellere optie komen om te zoeken.

  6. Hé Siri, ik ben fokking kwaad. Of nou ja, fokking. Ik weet ook wel dat het mijn schuld is, maar dat kan hij/zij ook normaal zeggen. En me dan ook nog te kakken zetten tijdens dat feest, beláchelijk. Stuur een emoji naar die-en-die, dan weten ze precies van ik van hem/haar vind, de pannekoek dat-ie dr is!!

    – Dit is wat ik als emoji heb kunnen vinden, JB 🤫

  7. Ik gebruik Swiftkey als toetsenbord, daarbij kun je zoeken (in het Engels, meestal) naar emoji’s als je op het emoji-icoontje klikt.
    Dat begint wel zo langzamerhand echt nodig te zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.