Reacties voor: Installatie van 12-inch MacBook vastgelopen? Zo los je het op

De nieuwe MacBook 12-inch loopt vast tijdens de eerste installatie. Apple biedt een oplossing voor deze vroegtijdige MacBook-crash.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Dat klinkt wel slecht moet ik zeggen. Koop je een nieuw product en bik de eerste opstart loopt ie al vast.

    Wat zijn er de laatste tijd veel slordigheden bij Apple.

  2. Dat is nu niet wat je zegt de geweldige unboxing ervaring die Apple zegt aan te willen bieden. Wat een flater zeg: bij de eerste installatie al een vastloper.

  3. Hier hetzelfde probleem. In de afgelopen half jaar ongeveer 10 Macbooks besteld voor het bedrijf, en 6 daarvan had ik last mee. Hopelijk lossen ze het snel op. 🙂

  4. Alleen de goedkoopste versie heeft benchmarks van de air uit 2011. De duurste (bto) komt overeen met de air van nu.

  5. Wordt hij dan al uitgeleverd? Ik moet namelijknog 3 weken wachten! Wellicht door processor upgrade?

  6. @yocko: Ben benieuwd hoe de optionele 1.3GHz versie gaat presteren, verschil tussen 1.1 en 1.2 in benchmarks is wat dat betreft idd hoopgevend.

    @iCulture: Is daar trouwens al meer over bekend? Een aantal USA sites weet iig de Amerikaanse meerprijzen al te melden ($150 voor 1.2->1.3, $250 voor 1.1->1.3). Zijn er al Europese prijzen en bestel/leverdata voor die optie bekend?

    En blijft het bij de processor, of komen voor RAM en SSD ook maatwerkopties zoals de MB Pro die wel al kent? (dan zou je ‘m voor pakweg ‘maar’ €850 flink wat toekomstvaster kunnen maken ;-), achteraf upgraden is immers onmogelijk)

  7. Origineel geplaatst door yocko
    Alleen de goedkoopste versie heeft benchmarks van de air uit 2011. De duurste (bto) komt overeen met de air van nu.

    De MacBook Air van nu is 1,6 Ghz…

  8. @ferryman: Online in de Apple store zie je wat alles kost. Levertijd 4-6weken.

  9. iPad pro met Mac osx

  10. @Sander: Thanx! Geinig, dat is echt vandaag aangepast in de online store 🙂 Eerder vandaag (voor ik de vraag stelde) nog gekeken, toen stonden de levertijd en de knop ‘Selecteer’ er nog niet :-0Helaas dus geen extra RAM en SSD uitbreidingsopties, en 4-6 weken lijkt verdacht veel op de levertijden van de watch. Maar gelukkig zijn de $ meerprijzen voor de 1.3GHz Core-M wel weer 1:1 in € omgezet.

  11. Dit probleem had ik drie weken geleden ook met MacBook 15 retina, terug gebracht als doa en nieuwe had zelfde probleem.
    Via apple care ook WiFi uit en iCloud later activeren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.