Reacties voor: ‘Apple heeft 93 procent winstaandeel in mobiele markt’

Maar liefst 93 procent van alle winst gemaakt op de mobiele markt was afkomstig van de iPhone en iPad, zo stellen analisten. Dat betekent dat Samsung's winstaandeel significant is gekrompen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. En winst is het belangrijkste, zie je maar weer dat de concurrentie alles probeert en doet om apple te verslaan, maar dat het eigenlijk niet lukt,

    JAAA we verkopen meer… Maar houden er niets aan over.

  2. Onderzoekje naar de prijselasticiteit van de vraag doen dan maar? Tikkie prijsverlaging en je blaast iedereen omver, or so it seems.

  3. Op zich fijn dat het goed gaat met Apple maar we (en zij) moeten ons wel af vragen of dit wel gezond is. Natuurlijk is winst voor een bedrijf belangrijk maar betekend dit niet gewoon dat we echt veel te veel betalen voor onze gadgets, notabene gemaakt door mensen die er bar weinig mee verdienen!

    Begrijp me niet verkeerd, ik ben erg blij met mijn Apple spullen, ze zijn een goed doordachte combi van hard en software beleving zonder al te veel technische zaken waar je bij MS en Android veel eerder tegen aan loopt in het dagelijks gebruik.

  4. @Henri: Tim Cook heeft 8 miljoen verdiend in 2014. Ik denk dus niet dat mensen die de iPhone maken te weinig verdienen. Hoewel het van mij ook het dubbele had mogen zijn.

  5. Origineel geplaatst door Pieter
    @Henri: Tim Cook heeft 8 miljoen verdiend in 2014. Ik denk dus niet dat mensen die de iPhone maken te weinig verdienen. Hoewel het van mij ook het dubbele had mogen zijn.

    Met mensen die de iPhone maken bedoelt hij natuurlijk niet Tim, maar de chineesjes die aan de productie lijn staan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.