Reacties voor: Apple wil verkoopverbod voor 8 Samsung-smartphones in VS

Apple heeft in een lijst aan de rechtbank aangegeven welke Samsung-smartphones ze in de VS willen verbieden. Het gaat om de Galaxy S, meerdere Galaxy S2's, Droid Charge en Galaxy Prevail.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Go Apple Go Go Go….

  2. “onherstelbare schade”. Schade is relatief.
    Maarja van mij part wint apple.

  3. Stap 1; Amerika
    Stap 2; Europa
    Stap 3; Azie

    Kan ik je nual vertellen

  4. Zo blijkt inderdaad weer dat die patenten alleen maar goed zijn voor een paar grote bedrijven. Niet voor innovatie en ook niet voor de consument. Jammer.

  5. Origineel geplaatst door Tom D
    Go Apple Go Go Go….

    Ik snap dat je een Apple fanaat bent, aangezien dit iPhoneclub is…maar je reactie toont aan dat je niveau niet al te hoog is. Samsung is op dit moment de enige concurrent welke een beetje meekan tegen de iPhone en iPad…en dat is maar goed ook, want concurrentie heeft alleen maar voordelen voor de consument. Niet alleen voor de prijs, maar ook voor de toekomstige innovaties.

  6. Ik ga dit allemaal niet meer lezen. Ik ben het beu. Morgen koop ik bewust een Galaxy SIII

  7. Je kan ook een iPhone kopen, steun je alsnog Samsung (hardware)

  8. Steve mag er dan wel niet meer zijn, maar ze gaan toch thermonuclear zoals hij het wou tegen copycats.

  9. Samsung verbod cwereldwijd.

  10. @Thomas: Ik ben niet voor een verbod van Samsung toestellen, maar ik zou er ook niet wakker van liggen. Maar ik zie niet wat het voordeel zou moeten zijn van concurrentie van Samsung, innovatief zijn ze zeker niet. Misschien dat ze nu wel innovatief worden en hun eigen weg kiezen inplaats van Apple kopiëren.

  11. Was de wereld maar zo simpel. Het laatste woord in deze rechtszaak is nog niet gesproken: Why The Apple vs Samsung Ruling May Not Hold Up.

  12. Apple heeft gewoon bang van de concurentie.Voor mij geen Apple meer.Samsung Galaxy S3 volgende keer.
    Bang om ingehaald te worden door de concurent.Apple is totaal niet inovatief meer.ipod/iphone/ipad,…niets nieuws meer de laatste jaren.Daarom moeten ze het hebben van die idiote patenten op vormgeving.

  13. Apple geen innovatief!? Ooo zijn die andere bedrijven wel dan wou je zeggen. Samsung al helemaal niet. Laat Sony, Nokia of een andere bedrijf maar concurrent zijn van Apple. Die proberen tenminste hun eigen weg te volgen.

  14. Ik ga zaterdag mijn smartphone bij de Aldi halen.
    Ben ik van dat gemekker af.

  15. Origineel geplaatst door Brambo
    Bang om ingehaald te worden door de concurent.Apple is totaal niet inovatief meer.ipod/iphone/ipad,…niets nieuws meer de laatste jaren.Daarom moeten ze het hebben van die idiote patenten op vormgeving.

    Oh en samsung is wel innovatief geweest? Noem 3 producten van hen wat revolutionair was de afgelopen jaren dan? Wat hebben zij echt veranderd?

  16. Origineel geplaatst door daejji
    Oh en samsung is wel innovatief geweest? Noem 3 producten van hen wat revolutionair was de afgelopen jaren dan? Wat hebben zij echt veranderd?

    de manier waarop we naar een tv wuiven. Oh wacht, nee. Dat is gimmicky maar niet meer dan dat.

  17. Origineel geplaatst door daejji
    Oh en samsung is wel innovatief geweest? Noem 3 producten van hen wat revolutionair was de afgelopen jaren dan? Wat hebben zij echt veranderd?

    Ik blijf normaal gesproken ver weg van dit soort onzinnige fanboy oorlogen, maar:

    – Smart Stay
    – Best Photo (best of burst 8x burst shot)
    – S-Beam
    – Pop-up Play
    – Wireless charging

    Je kan in elk geval niet zeggen dat ze niet innovatief waren met de S3.

  18. Eum, sorry hoor, de nieuwe samsung ES 8000 tv kan wel wat meer dan bediening via gebaren/stem.En trouwens, denk je dat samsung niet innovatief is.Wat dan met de 3G techniek?Jullie denken dat Apple alles heeft uitgevonden zeker?Ik ga hier niet over discussieren, als jullie zo simplistisch Apple willen blijven verdedigen doen jullie maar.Ik koop gewoon nooit nog Apple producten en ik ben denk ik niet de enigste.
    Lees de discussies hier maar eens.

  19. Origineel geplaatst door Tom D
    Go Apple Go Go Go….

    Extreem fanboyisme en de stompzinnigheid ervan.

  20. Wat ik nu niet snap is dat ze bij Samsung dit allemaal pikken, ze kunnen ook stoppen met leveren aan Apple, al was het maar voor een week

  21. Origineel geplaatst door neusje80
    Wat ik nu niet snap is dat ze bij Samsung dit allemaal pikken, ze kunnen ook stoppen met leveren aan Apple, al was het maar voor een week

    Met de nieuwe ipod/iphone en misschien mini ipad in productie zou dit al een serieuze boycot zijn maar dit kan dan ook als contractbreuk beschouwt worden waaruit nieuwe rechtszaken kunnen vallen.

  22. @Willem V: Veel plezier ermee, lol.

  23. Mensen die zo achterlijk zijn om Samsung smartphones en tablets aan te schaffen zien het licht toch nooit, dan kopen ze wel weer bij een andere mongolenfabrikant.

  24. @daniel:
    Ik heb het licht al gezien en ben dan ook van Apple afgestapt. Toch bedankt dat je mij er, met je post, aan helpt herinneren dat dit en juiste keus was.

    De discussie lijkt er hier om te gaan welke van de grote bedrijven het meest innovatief is. Dit terwijl er juist heel veel kleine bedrijven zijn die met hele innovatieve oplossingen komen (voor de meest handige innovaties ben je bij Apple helaas van een jailbreak afhankelijk). Juist deze mensen en bedrijven wordt het door die hele patentenstrijd onmogelijk gemaakt. Erg jammer. Uiteraard is Apple niet de enige die zich hier schuldig aan maakt.

  25. Origineel geplaatst door Brambo
    Wat denk je hiervan apple fanboys:http://www.androidpit.com/google-vs-apple-android?fb_action_ids=10151051236358526&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_mapEen koekje van eigen deeg

    Een dom artikel geschreven door een fandroid. Voor zijn update wist hij niet eens over welk patent het ging. Een sensatie artikel waar de Google fans wild van worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.