Reacties voor: ‘Apple wil Samsung Galaxy nog steeds in Nederland verbieden’

Apple zou er volgens Samsung nog steeds op uit zijn om de Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II en Samsung Galaxy Ace in Nederland te verbieden. Eerder slaagde Apple hier in, maar de telefoon mocht na een software-update weer verkocht worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Alleen al dat plaatje, dat is niet het home screen van de Samsung. Men heeft hier het applicatie scherm geopend om de schermen meer op elkaar te laten lijken. Hopelijk snapt de rechter dat ook.

  2. Zo is het niet moeilijk om marktleider te worden. Apple probeert overal de deuren te sluiten voor de concurentie
    Apple moet eens serieus aangepakt worden , met oerzware en dure prosessen en zeer zware boetes, broodrovers zijn het die van apple

  3. De ooit idealistische houding van Apple is definitief verdwenen. Richt je op je eigen kracht, zet er een streep onder, schud elkaar de hand en ga verder als volwassenen.

  4. Leuk dat plaatje, maar aangezien de galaxy groter is dan de iPhone klopt dat ook niet, en dat is het homescreen idd niet !. De galaxy verschilt zich in grootte, gewicht, dunner, ander design aan de achterkant. Beetje concurrentie mag ook wel weer…

  5. Samsung kan zelf niets bedenken. Om succes van Apple te kunnen halen gewoon alles kopieren. Nooit een telefoon van Samsung voor mij.

  6. Zo blijkt dat Apple serieus schrik heeft van Samsung. Wees creatief Apple en kom telken met nieuw ontwerp en nieuwe technologie. Zo blijft de rest achterop en scheelt dit weer in gerechtskosten. Dan kun je dat geld weer steken in meer technologie onderzoek. Zodat we weer eens iets spectaculair nieuws krijgen bij het aankondigen van iPhone X.

  7. En weer rechtzaak om die phones
    En strax weer met patentenoorlog

  8. Of het nou het homescreen is of niet, je kunt niet ontkennen dat het op elkaar lijkt.. Kan de “body” anders zijn, de software moet ook anders zijn dan anderen.. En dit lijkt simpelweg teveel op elkaar.. Dat mensen zeggen dat dit om een marktpositie is lijkt me persoonlijk te ver gezocht..

  9. Apple was een innovator en wordt steeds meer een patent-troll.
    Jammer.
    Laten ze hun energie in positieve zaken steken.

  10. @Alex: Ik kan dat prima ontkennen. Ik vind die toestellen volkomen verschillend, zowel kwa uiterlijk als kwa werking. Het enige is dat ze allebij rechthoekig zijn. Maar ja, zowel een BMW als een Mercedes hebben ook beide 4 wielen.

  11. (Red.) Obvious troll is obvious.

  12. Wat een onzin. Als dit teveel op elkaar lijkt dan geldt dit ook voor fietsen, pc-beeldschermen, dvd-spelers etc. Al zullen daar de patenten wel niet voor zijn.

  13. Apple heeft absoluut gelijk wat de Galaxy Ace betreft. Dat moet echt van de markt af, maar de Galaxy S 1 en 2 zijn nog verschillend genoeg

  14. Op deze manier moeten de fabrikanten van Smartphones wel blijven nadenken over vernieuwingen. Lijkt me goed voor de consument.

  15. Origineel geplaatst door Alex
    Of het nou het homescreen is of niet, je kunt niet ontkennen dat het op elkaar lijkt.. Kan de “body” anders zijn, de software moet ook anders zijn dan anderen.. En dit lijkt simpelweg teveel op elkaar.. Dat mensen zeggen dat dit om een marktpositie is lijkt me persoonlijk te ver gezocht..

    ja ok je kan er mee bellen, en sms’en en internetten. Oh ja en materiaalkeuze van toestel is vEn ze hebben Apps om op te starten via icoontjes. Deuuuh! Maar Samsung heeft ook nog afleverrapporten, kennen ze bij Apple nog niet en zo nog wat zaken sorry maar os is totaal verschillend. Dus nee ze zijn niet gelijk. Apple lijkt technologisch stil te staan en wil gewoon de rest afhouden met rechtzaken enz… Heb zelf iPhone 3G, maar buiten de behuizing en wat snelheidswinst en verbeterde specs niets dat echt technologische vooruitgang biedt.

  16. Origineel geplaatst door Tom D
    Samsung kan zelf niets bedenken. Om succes van Apple te kunnen halen gewoon alles kopieren. Nooit een telefoon van Samsung voor mij.

    Precies. Voor de mensen die wel willen maar niet kunnen, zowel de ‘bedenkers’ als de gebruikers.
    En de mensen die afgeven op Apple: niet mee kunnen praten omdat je geen eigen bedrijf met eigen originele doorontwikkelde producten hebt betekent dus dat je je mond moet houden.

  17. @Haris: Wat ben je met een telefoon die na 1 jaar geen support meer krijgt en volledig afgeschreven is. Trouwens, ik vind Samsung absoluut niet beter. Heb ooit een Samsung Galaxy S gehad. Blij dat ik daar van af ben.

  18. @Tom D: Waar komt het 3G netwerk vandaan dan?

  19. @tarik: Hoezo? Ik heb een Samsung Ace als wel 2 iPhones. In geen velden of wegen zijn die gelijk..

  20. Iets dat goed werkt moet je houden.
    En bij mij is dat de iPhone.
    Vergeet niet dat Samsung begonnen is met
    kleuter televisie. ( en nog steeds ).
    Greetz

  21. Iets dat goed werkt moet je houden.
    En bij mij is dat de iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.