Reacties voor: Apple wil nieuwe producten beter geheim houden

Apple CEO Tim Cook liet in een interview op de D10 conferentie weten dat hij producten beter geheim wil houden, voordat ze op de markt verschijnen.
Lees het complete artikel → Apple wil nieuwe producten beter geheim houden
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Vind ik goed idee!
    Kan je er langer over fantaseren

  2. Echt veel maakt het niet uit, ik wacht toch op de nieuwe iPhone tot ik besluit of het die of de 4S word, en als de nieuwe uitkomt en tegenvalt dan word de 4S toch goedkoper dus aan gelekte fotos van hoe de nieuwe iPhone moet worden heb ik toch niks

  3. Het is interessant om te horen hoeveel bezwaar Apple heeft op de rondvliegende geruchten, gezien critici er vaak op wijzen dat de geruchten over Apple-producten gratis reclame zijn.

    Apple (Tim Cook) zegt nergens dat het bezwaar heeft tegen rochtvliegende geruchten, wel tegen het uitlekken van producten, wat toch iets heel anders is.

  4. Kortom: een poging de producten nog meer te hypen. Niets nieuws.

  5. @hüsker:
    Dat niet alleen, maar geeft concurentie eerder voorsprong om op dat apperaat al in te springen dan, hoe meer er al bekend van is. Ook met transparante bedrijf bedoelen ze denk zoals dat ze de fabrieken van foxconn al open leggen enzo op video en dergelijke, wat ik zover ik weet van andere bedrijven niet echt heb gezien.

  6. WELKE nieuwe producten 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.