Reacties voor: Apple wil iPad-verkoop op zakelijke markt stimuleren

Apple wil de iPad-verkoop op de zakelijke markt stimuleren. Ze hebben daarvoor Ingram Micro ingeschakeld om de verkoop extra vaart te geven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Als de juiste programma’s er waren zou ik hem op het het werk ook zeker gebruiken. Zijn er helaas (nog) niet.

  2. Laat ze dan beginnen meerderde Exchange accounts toe te staan.
    Zonder dat not a chance.

  3. Ik gebruik mijn ipad de hele dag op mijn werk! Mijn blackberry abbb is omgezet naar een data abb en verknipt voor de ipad: email en agenda werken prima.
    En, nu ook citrix draait kan ik alles op de ipad doen

  4. Allemaal leuk en aardig, maar laat ze dan eerst eens met de iOS 4.2 update komen. Zonder multitasking, folders en alle andere toevoegingen voelt de iPad toch enigszins verouderd aan, hoe gek dat ook klinkt voor zo’n nieuw apparaat.

    Heeft iemand overigens een idee wanneer de iOS 4.2 update precies komt? Is het begin november, midden november of eind november?

  5. Goed plan! Maar als je dertig iPads wil bestellen kan dat alleen voor het volle bedrag. Er is niet over prijs of andere zaken te praten. Dat is een benadering die in het bedrijfsleven niet echt goed zal vallen.

  6. Dan mogen ze van mij de Agenda app wel eens aangaan pakken. Of andere agenda apps toestaan de Exchange ActiveSync licentie te gebruiken, die Apple voor alle IOS devices heeft afgesloten.

    Want je kan geen eens vergaderverzoeken versturen, of agenda’s van anderen inzien….

  7. @Alex de klerk:

    Hallo,

    hoe heb je citrix draaiende gekregen? ik gebruik mij ipad ook veel op mijn werk maar onze ict afdeling heeft (of wil) het nog niet voor elkaar krijgen. het is voor hun ook nog wat onbekend denk ik. Heb je voor mij wat meer info? en wil je die delen. ik zou ook hee graag op citrix willen komen en de ict man van info voorzien.

    Hoor heel graag van je

    dank henry

  8. Origineel geplaatst door Jee Tee
    Laat ze dan beginnen meerderde Exchange accounts toe te staan.
    Zonder dat not a chance.

    Volgens mij deed iOS 4.2 dat voor de iPad. 4.x voor de iPhone kan al…
    En iOS 4.2 is ‘real soon now’…

  9. Het was inderdaad de ictafdeling die iets met citrix moet doen om m draaiend te krijgen, heeft bij mij ook een paar maanden geduurd. Maar ik zou niet weten wat ze dan moeten aanpasse

  10. Ik zou graag SnelStart hebben draaien op mijn iPad dan kan ik overal op me werk bonnen maken voor de klanten en prijsopgaves!!

    Ik wil hem graag meer gaan gebruiken dat is zeker..

    Email staat er al op.. Email en SnelStart meer heb ik op me werk niet nodig..

    Kan je makkelijk vanaf je iPad je pc benaderen? of kan het alleen andersom? Want dan kan ik SnelStart gewoon benaderen..

  11. @Edgar: bedrijven die meerdere apparaten willen bestellen kunnen wel, al is het een kleine korting krijgen. heb er net 5 besteld bij Invent-Systems in Terneuzen 0115-610024

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.