Reacties voor: Apple wil dat Belgacom betaalt voor goedkeuring 4G-netwerk

Belgacom wil niet betalen voor aanvullende test, om vast te stellen of het 4G-netwerk geschikt is voor de iPhone. Het 4G-netwerk is wel goedgekeurd voor iPads.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Nou.. Kom maar op trollen!! Let the flight begin 🙂

  2. Mocht leuk zijn als Belgacom/Proximus aan alle klanten 4G aanbieden eerst en niet alleen de mensen met het duurste abonnement. En ja dat Apple daar geld voor vraagt vind ik ook niet gepast. Maar ja we hopen dat het goed zal komen, een goeie 3G verbinding heeft Belgacom/Proximus al op naar een goede 4G verbinding.

  3. Hopelijk komt er snel een akkoord, anders zal het overstappen naar Mobistar worden als deze hun LTE netwerk uitrollen eind dit jaar 🙂

  4. @Hanske: Dat is ook mijn plan!
    Dus Proximus beslis zelf maar ;).

  5. Dit is echt een kinderachtig spel van het hoogste niveau. Laat ons nu toch gewoon op dat 4G netwerk !!

  6. inderdaad een optie om te overwegen ,overstappen indien ze niet vlug tot een overeenkomst komen

  7. Kan wel goed zijn, maar mij zie je niet meer bij mobistar !
    Niks dan problemen mee. Hoop maar het snel in orde komt bij belgacom.

  8. Mobistar is een stom bedrijf… Constant problemen… Voice mail die late berichten laat horen… Enz… Echt belachelijk van Apple… Maar Mobistar zal er wel voor iets tussen zitten kan oom ni anders proximus was al lang klaar met een goeie dekking te geven op de meeste plaatsen… Terwijl Mobistar nog maar net begonnen was met installeren van 4G antennes … Dus gezien de situatie heeft Mobistar weeral eens tijd om sneller operationeel te zijn met FLUT 4G en je gast het zien. Van zodra Mobistar 4g vol open zet zal proximus zijn goedkeuring krijgen…

  9. Hopelijk kan Mobile Viking ook profiteren van de 4g verbinding van Base eind dit jaar.

  10. Origineel geplaatst door Bry
    Mocht leuk zijn als Belgacom/Proximus aan alle klanten 4G aanbieden eerst en niet alleen de mensen met het duurste abonnement. En ja dat Apple daar geld voor vraagt vind ik ook niet gepast. Maar ja we hopen dat het goed zal komen, een goeie 3G verbinding heeft Belgacom/Proximus al op naar een goede 4G verbinding.

    20 euro per maand generation connect is inderdaad een zeer dure mogelijkheid

  11. Niet erg. Het 4G netwerk is nog niet klaar voor smartphones. Ik heb het even gehad via een workaround maar ik had enorm veel gemiste oproepen zonder dat ik mijn iPhone hoorde bellen. Blijkbaar ben je via gsm netwerk niet bereikbaar als je op 4G zit. Sony Xperias zouden dit probleem ook hebben. De rest weet ik niet. 3G van Proximus is voorlopig snel genoeg voor mij, wat niet wegneemt dat 4G bangelijk is.
    Generation connect vind ik een zeer goede aanbieding.

  12. Koop gewoon een ander merk. Dan zetten apple zichtzelf schaakmat. Ze beseffen daar bij apple niet dat ze daarmee ook klanten verliezen…. Ze worden nu al ingehaald door Samsung.

  13. ik verander gewoon van merk provider zo zet Belgacom zichzelf schaakmat. Ik ga niet die prullen van Samsung kopen om dan wel op het Belgacom 4G netwerk te kunnen want dan schiet ik mezelf in de voet.

  14. @Ghislain: das de reden gestopt met iPhone , altijd gezever met de providers , en updates ; plus batterijen problemen , dan maar over geschakeld naar nokia 920 zeer te vrede batterij een pak beter , nu al 3 de dag nog maar aan de helft gekomen , camera 8,2 mpxl en 32 gb voor minder geld dan iphone5

  15. Ik ben eergisteren langsgeweest in een belgacomshop, en vroeg de optie 4G aan. (ik meldde dat het voor de iPhone 5s was) en ze verkochten het mij nog ook. Dus ik en mijn vrouw beiden de optie 4g. En nu lees ik dit hier… dat is echte klantvriendelijkheid!! Ze mogen dit niet verkopen als het toch niet werkt!

  16. Ik ben er zeker van dat proximus de extra. Testen wel zal laten uitvoeren op het moment dat er concurrentie komt.
    Waarom zouden ze het nu doen? Er is toch geen alternatief…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.