Reacties voor: ‘Apple wil dat accessoiremakers eigen leverancierscode naleven’

Apple wil dat accessoiremakers die deel uitmaken van het Made For iPhone-programma Apple's eigen leverancierscode naleven.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Hopelijk komen nu wel snel accesoires voor iPhone 5

  2. @Tom D: Mag ook wel eens tijd gaan worden zeg…

  3. Handig, kan ik m’n telefoon veilig opladen als onder de douche sta te bellen.

  4. het idee is goed van apple nu alleen de vraag als het ook zo gaat werken als ze willen.
    maar hopelijk zorg dit er snel voor dat er 3rd party kabels en dat soort dingen voor de iphone5 snel op de markt komen.
    vind 20euro voor zo kort kabeltje veel te prijzig

  5. Zo grappig dat mensen met een €800 kostende iPhone gaan klagen dat een extra, ik zeg extra, kabeltje €20 kost. Neem het voor lief. Het is een nieuw soort kabel, met schijnbaar geavanceerde techniek. Als early-adopter moet je dan niet zeuren en gewoon 2 tientjes extra bijleggen als je op je werk of in je douche op wil laden

    OT: goede zaak dat Apple dit eist. Zorgt voor gegarandeerde kwaliteit van accessoires met lightning-adapter en kwaliteit van werkomgeving voor de producenten.

  6. Origineel geplaatst door Tom
    OT: goede zaak dat Apple dit eist. Zorgt voor gegarandeerde kwaliteit van accessoires met lightning-adapter en kwaliteit van werkomgeving voor de producenten.

    Als Apple het echt goed voor zou hebben met de werknemers in China dan zou men gewoon drie euro meer productiekosten moeten en willen betalen. De marges op Iphones zijn enorm. Niemand in de top van Apple zou zijn of haar familie in de States onder dat soort omstandigheden met die lange uren laten werken. Window dressing heet dit. Verbeter de wereld, begin bij jezelf…..

  7. Origineel geplaatst door Tom
    Zo grappig dat mensen met een €800 kostende iPhone gaan klagen dat een extra, ik zeg extra, kabeltje €20 kost. Neem het voor lief. Het is een nieuw soort kabel, met schijnbaar geavanceerde techniek. Als early-adopter moet je dan niet zeuren en gewoon 2 tientjes extra bijleggen als je op je werk of in je douche op wil ladenOT: goede zaak dat Apple dit eist. Zorgt voor gegarandeerde kwaliteit van accessoires met lightning-adapter en kwaliteit van werkomgeving voor de producenten.

    Apple zou zich bezig moeten houden met innovatie op hard- en software gebied. Patenten op doosjes en beschermde kabeltjes is voor de klanten echt niet interessant.

    Koop jij ook hdmi kabels van 100 of meer euro omdat die schijnbaar betere nullen en enen dooorgeven??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.