Reacties voor: Apple wil Apple ID’s beter beschermen met beveiligingsvraag

Apple stelt steeds vaker een extra beveiligingsvraag aan gebruikers met een Apple ID. Ook moet er een extra e-mailadres worden ingevoerd. De

Reacties: 10 reacties

  1. Ik moest van de week opeens mijn wachtwoord wijzigen, vond het niet erg betrouwbaar overkomen zo zonder officiële melding van Apple.

  2. Nou ik hoop het niet want ik ben mijn veiligsheidsvragen ding allang vergeten!

  3. @Thomas: Zolang je de antwoorden maar weet, is er niks aan de hand 😉

  4. Ik heb per direct dat click&buy opgezegd dankzij het verhaal in de link. Het is bij mij nog nooit misgegaan, maar daar ga ik ook niet op wachten…

  5. Click and buy zijn de grootste boeven. Ik zou iedereen willen adviseren om kraskaarten te halen. Ze zijn vaak genoeg in de aanbieding dus meteen korting op je apps.

  6. Click&Buy zijn een stel criminelen. Afgelopen week een aankoop gedaan in de App Store, paar cent saldo te kort en bam: € 15,- boete en mn Apple ID geblokkeert tot God knows when.. Brr zodra die t weer doet gaat C&B eruit!

  7. Ik ben 4dagen terug ook gehacked, eerst mail van Apple dat vreemde computer ingelogd was op m’n Apple ID,zag deze mail helaas te laat en Apple vond dit geen reden om m’n account te blokkeren wat ik een gemiste kans vind. Die nacht zijn 80aankopen van totaal meer dan 1600euro gedaan!!! 1600euro! Galaxy inapp aankopen ofzo en gift cards.

    Gemaild met iTunes en ze vergoeden eenmalig bij uitzondering(…!) 1500euro, de gift cards kunnen ze niet vergoeden…

    Ik geef nooit passwords weg, reageer niet op phissing mails etc,ben nooit eerder gehacked, waarschijnlijk via free wifi spot ergens gesniffed?? Snap er niets van!!

    Kortom erg linke business heb meteen m’n creditcard verwijderd uit m’n account! Wees gewaarschuwd

  8. Origineel geplaatst door Peter
    Ik heb per direct dat click&buy opgezegd dankzij het verhaal in de link. Het is bij mij nog nooit misgegaan, maar daar ga ik ook niet op wachten…

    Hoe zet je dat stop?

  9. mijn apple id is gister avond ook gehacked. Voor €156 aan apps en in apps gekocht. Kreeg de schrik van mijn leven…. ik heb mijn click and buy account geblokkerd en apple id wachtwoorden veranderd. Ik hoop dat ik mijn geld wel terug krijg. Heb mail gestuurd naar apple support en melding gedaan van ongeauteriseerde aankopen.
    hoe dat mijn account gehacked kan zijn is bij mij echt een raadsel…..

  10. Mijn apple id is gehacked, ik heb gelukkig geen creditcard ofiets ingevoerd, deed alleen aankopen met een iTunes card.
    Maar mijn wachtwoord is veranderd en ik kom nergens meer in in de app store. Ik kan niks meer kopen en krijg geen wachtwoord vergeten mailtjes meer binnen via mijn e-mail. Wat moet ik doen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.