Reacties voor: Apple wijst Nederlandse iPad-onderzetter iCoaster af

Apple heeft de applicatie iCoaster afgewezen. Met deze iPad-applicatie kun je je iPad als onderzetter gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Nogal logisch lijkt mij, maar wel leuk bedacht!

  2. Logisch, wel vreemd dat ze het niet afgekeurd hebben op weinig functionaliteit…

  3. Niet erg elegant vind ik… (ik bedoel de applicatie uiteraard!)

  4. Persoonlijk vind ik dat het aan de gebruiker is om te bepalen of hij/zij het risico wil nemen om zijn of haar toestel te beschadigen.

  5. Origineel geplaatst door Gregor Biljardt
    Persoonlijk vind ik dat het aan de gebruiker is om te bepalen of hij/zij het risico wil nemen om zijn of haar toestel te beschadigen.

    Klopt, maar niet iedereen denkt daar zo over. Ik snap het wel van Apple (hoewel ik tegen het te strenge beleid ben), ze willen niet dat mensen daardoor hun iPad moeten laten repareren op kosten van Apple en waardoor de reputatie van de iPad ook nog eens kan verslechteren (doordat meer mensen ‘m moeten laten repareren).

  6. Ik vind wel dat Apple een heel net mailtje hierover stuurt.

  7. Origineel geplaatst door Joost
    Ik vind wel dat Apple een heel net mailtje hierover stuurt.

    Ze willen gewoon het imago van de iPad hoog houden en niet dat het een duur bierviltje is.

  8. Origineel geplaatst door Gregor Biljardt
    Persoonlijk vind ik dat het aan de gebruiker is om te bepalen of hij/zij het risico wil nemen om zijn of haar toestel te beschadigen.

    Zo werkt de sue the bastards mentaliteit in Amerika niet en hier hanteren ze dezelfde regels.

  9. Bij ‘t aanmelden heb ik expres erbij vermeld dat het om een gimmic ging. Ik ging er absoluut niet van uit dat de app ooit goedgekeurd zou worden. Toch leuk om z’n reactie te krijgen van Apple.

  10. vraag me zowiezo af of heineken hier wel toestemming voor heeft gegeven

  11. ach… gratis reclame toch voor Heineken…

  12. Origineel geplaatst door Clemenza
    Logisch, wel vreemd dat ze het niet afgekeurd hebben op weinig functionaliteit…

    Op weinig functionaliteit? Doen ze dat wel eens dan? Als dat een hard criterium is, zouden volgens mij verschillende app stores dan heel snel droog komen te staan (dus niet alleen van Apple), er staat een hele hoop onzin op zowel de App Store als in de Android Market, voor zover ik heb meegemaakt.

  13. bij de Heineken Experience in Amsterdam hebben ze ook zo’n beweegbare bierviltjes op zo’n plateau. Grappig om te zien.

  14. App is afgewezen omdat apple niet met heineken geassocieerd wilde worden, in hun reply gaven ze dan ook aan liever viltjes van kwaliteitsbieren te hebben zoals Dommelsch, Hertog Jan of Jupiler.

  15. Leuk voor jezelf maar niet voor Apple.

    Dit is de VS, je ziet het al gebeuren klanten die Apple aanklagen omdat ze een applicatie verkopen die uitnodigt om een vochtig glas op de iPad te plaatsen, waarna bij vochtschade Apple niet over de brug komt.

    Denk na voordat je zoiets instuurt. En voor de grap applicaties insturen, vindt je het gek dat serieuze apps lang op goedkeuring moeten wachten. Ga je tijd beter besteden!!!

  16. @Stef:

    Ah, maak je je niet druk. En ik ga er vanuit dat je slim genoeg bent om geen natte glas op je iPad te zetten. Doe je dat toch is dan zijn de gevolgen ook je eigen schuld. Het is geen VS hier 😉

  17. Valt die brief niet onder de NDA?

  18. Nice app. Maar niet meer dan terecht dat het niet in de app store mag komen natuurlijk 🙂

  19. alsof ik mijn Hertog Jan bier op een hinniken viltje wil zetten.
    geinige app, maar niet echt nuttig

  20. Origineel geplaatst door Renko
    Nice app. Maar niet meer dan terecht dat het niet in de app store mag komen natuurlijk

    Nice maar toch niet meer dan terecht?

  21. Origineel geplaatst door Kai
    Duck

    Jah. Het is grappig bedacht, leuk idee. Maar dat Apple geen apps toelaat waardoor je iPad mogelijk beschadigd is alleen maar aan te moedigen toch.

  22. Ja begrijpelijk, maar zoals de dev zelf zegt de verantwoording ligt bij jou. Er bestaan will it blend-types die een Ipad om hele vreemde redenen kochten maar als iemand bijvoorbeeld zn eigen device op straat wil kapot knuppelen moet ie dat zelf weten, hoe raar zijn idee ook mag zijn.

  23. Geweldig!

    Ik had dit idee al een tijdje geleden gezien bij deze gast. Hilarische plaatjes!

    http://twitpic.com/1e0m01

    http://twitpic.com/1e0lsc

  24. Misschien valt er te scoren bij Apple met een virtueel “lijntje” coke, dat je met een rietje op kan snuiven (i.s.m. de microfoon) Of mag je er niet met een scheermesje of bankpas overheen…… (LOL) Of ga ik nu iets te ver ??? (Fun Apps)

  25. Misschien valt er te scoren bij Apple met een virtueel “lijntje” c*ke, dat je met een rietje op kan snuiven (i.s.m. de microfoon) Of mag je er niet met een scheermesje of bankpas overheen…… (LOL) Of ga ik nu iets te ver ??? (Fun Apps)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.