Reacties voor: Apple wijst iTweetReply af wegens gelijkenis met SMS-applicatie

iTweetReply is een nieuwe applicatie waarmee je push notificaties van Twitter kunt ontvangen. Apple heeft update 1.1 van de applicatie echter afgekeurd, omdat het teveel op de standaard SMS-applicatie lijkt.

Reacties: 9 reacties

  1. Net gelezen:

    …and I can’t help but feel that Apple’s iPhone division has become everything the old company mocked in 1984

  2. tja hij lijkt er ook wel heel erg veel op mja Apple komt er wel een beetje laat achter haha 😛

  3. Och, hadden ze groene balonnetjes ook al gepatenteerd ? Dan indienen met andere kleur.

  4. Hier zit waarschijnlijk de grote boze telecomhond AT&T weer achter. Het lijkt erop dat twitter berichtjes SMS gaat verdringen van communiceren via je mobiel. Zodra je online bent kun je rechtstreeks berichtjes via Twitter naar andere twitteraars sturen. Apps die daar op inspringen worden met een triest excuusje afgewezen. En SMS is natuurlijk de grote melkkoe van AT&T. Het gaat echt niet om die ballonnetjes, die zitten al in meer apps.

  5. @Matthijs:

    Zou inderdaad kunnen ja, alles heeft ( helaas ) niet iedereen een onbeperkte databuntel. Of uberhaupt een mobiel met internet, dus twitter als vervanger van SMS is nog niet echt handig. Maar zou een hele mooie gratis manier zijn, moet je dus wel een iPhone/ andere mobiel met ( onbeperkt ) internet hebben. En dat duurt nog wel even..

  6. Dev in kwestie heeft onlangs op diens blog, een zuur verhaal opgehangen over Apple. Moesten jullie even weten…

  7. Is Apple niet dat bedrijf dat een tijd geleden zo liep te blaten voorstander te zijn van duidelijke en uniforme user interfaces en looks? Zorgt een ontwikkelaar eens dat alles een beetje duidelijk dezelfde stijl is, gaan ze weer zaniken.

    Het lijkt soms wel alsof Apple zo nu en dan gewoon willekeurige slachtoffers uitkiest om hun arrogantie op te kunnen ventileren.

    De zoveelste bevestiging van wat ik al langer vindt; Apple producten zijn fantastisch, maar als bedrijf is het de meest arrogante verzameling kloothommels die er is.

  8. Zo zien we nooit een fatsoenlijke twitter-app met push notifications.

    Bedankt, apple. Bah.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.