Reacties voor: ‘Apple werkt samen met patenttrol Digitude’

Apple werkt samen met Digitude Innovations, een patenttrol die eerder dit jaar werd opgericht voor het exploiteren van patenten in mobiele technologie. Apple zou twee patenten hebben verkocht of uitgeleend aan Digitude.
Lees het complete artikel → ‘Apple werkt samen met patenttrol Digitude’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Als het inderdaad Apple is die op listige wijze wilt blijven aanklagen, dan is dit wel een geniale zet. Zo heeft Apple veel minder te verliezen en meer te winnen. Het is alleen de vraag waneer samsung het ook gaat doen.

  2. Als mocht blijken dat er inderdaad een connectie is tussen Apple en Digitude gaat Apple dus, alsnog, de wens van Steve Jobs uitvoeren om Andriod de nek om te draaien.
    Als dus blijkt dat die verbintenis er is tussen Apple en Digitude ben ik persoonlijk wel klaar met Apple. Ze hebben mooie producten maar de manier van business bedrijven, bah, smaakt naar een rotte Apple

  3. Als de reden is om andere bedrijven te blijven aanklagen maar via een ander bedrijf om dan publicitair uit de wind te blijven vind ik het laf.

    het komt dan over dat ze eigenlijk weten dat het niet goed is wat ze doen. zie niet wat er geniaal aan is je kunt alles wel geniaal noemen wat apple doet.

    Maar er zal wel meer achter zitten want apple weet ook wel dat zoiets niet lang geheim blijft

  4. Kan mij eigenlijk geen ene moer schelen of de makers van een product concurrenten probeert uit te schalelen d.m.v. rechtzaken, zolang ze maar een goed product levert.

  5. Dit is zoals Google het doet met HTC. Opvallend natuurlijk, maar ook realiteit in deze zakenwereld.

  6. Eigenlijk winnen beide partijen. Google kan nu eindelijk beginnen met innoveren op z’n eigen manier en alle dingen uit iOS loslaten. (google zegt altijd dat de innovatie word gestopt omdat ze patenten niet mogen breken, in mijn ogen is dat juist omgedraaid). Zo worden beide platformen weer een beetje verschillend. Ben benieuwd wat er uit voort gaat komen (ik denk dat android eindelijk eens een nieuwe ui kan gaan gebruiken!)

  7. Slim nu worden zij niet aangeklaagd en de andere wel.

  8. Iedereen heeft het over een laffe Apple. Wat ik persoonlijk laf vind is dat bedrijven producten en ideeen kopieerd.. Hoe je er ook naar kijkt, apple staat in hun recht wat de patenten betreft.. Wat mij betreft draaien ze dus HTC de nek om.. Ben benieuwd..

  9. Schaf die patententroep alsjeblieft gewoon af.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.