Reacties voor: Apple werkt aan waterbestendig maken van iPods en andere apparaten

Apple is bezig om apparaten zoals de iPod shuffle waterbestendig te maken. De vinding zou ook kunnen werken voor andere kleine elektronica.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. hehehe, het kwam ‘boven water’…

    Maar dit is wel een goede zaak vind ik. Hoewel het niet altijd waterproof zal kunnen zijn. Tenminste, nog niet!

  2. iPhone wordt nog duurder…

  3. Als ze het snelbrekende glas en de waterschade oplossen dan is er geen eens meer een reden om dat ding te verzekeren – op diefstal na maar dit valt (bij mij) onder mijn gewone verzekering

  4. Tuurlijk gaan ze hem niet water dicht maken. Zo creëer je een niet te slopen iPhone. Gevolg minder verkoop.

  5. @John: Je kan hem nog altijd laten vallen van een kleine hoogte, glas FTW!

  6. glas, scherm (ong. 50 % van ipod touches die ik heb gezien heeft een barst erin) en waterschade zijn idd de grootste problemen.

  7. Eindelijk mn bitterballen van onderen filmen!!

  8. Ik ben zo dom geweest om hem eens in de badkuip te laten vallen. Maar mijn iPod Touch (4g) deed het nog prima. Niks was stuk. Waarschijnlijk heb ik geluk gehad.

  9. Mijn vorige iPod is na een duik in het toilet onbruikbaar. Alles werkt nog, alleen is het display zo goed als onleesbaar geworden…

  10. Ik ben door het ijs heen gegaan, met ipod nog in mijn broekzak. En hij doet het nog steeds perfect! Ik heb er dan wel een hoesje omzitten (niet voor het scherm).

    @marcooo: haha

  11. Met kanooen overboord? Dan kunnen ze m beter een pattent maken dat die dingen blijven drijven. Als mn iphone op de bodem ligt van t kanaal, maakt t niet zo veel meer uit of tie waterdicht is of niet.

  12. Nou, dat gaan ze echt niet doen. Nu wijst Apple elke defect dat eigenlijk onder de garantie valt af. Ze zeggen dat het toestel in aanraking is geweest met water. Dit “zien” ze aan de verkleuring van een bepaald stickertje in de telefoon.

    Zelfs al is er een defect aan de buitenkant van het toestel, zodra het stickertje maar iets verkleurd is dan wijzen elk defect van de hand. Deze valse praktijk is al diverse malen op tv besproken en heb ik zelf ook aan de lijve met een super nieuw toestel meegemaakt!! Pinnetje in de dockconnector was verbogen….geen vergoeding; er was een verkleuring van het stickertje dus het toestel was in aanraking geweest met vocht…

    En dan zouden ze nu een toestel waterdicht gaan maken? Man, dat gaat ze gigantisch veel geld kosten. Dan kunnen ze claims niet meer afwijzen als ze dit in de markt gaan zetten… ja, ze gaan zichzelf een beetje in de vingers lopen snijden….

  13. Liquipel ;). Go Apple!!

  14. Mijn 4S is onlangs in bad gevallen(gevuld), heeft er een minuutje in gelegen maar werkte nog prima. Hij stond nog aan toen hij in bad lag. Na uitzetten wilde hij niet meer booten, maar een zakje met rijst en een föhn deed wonderen.

  15. Nou ik heb mijn iphone 4 Is terecht gekomen in de wasmachine, maar hij werkt nog prima. 🙂

  16. duurzaamheid uit zich in de prijs..ben benieuwd

  17. Ze zullen wel in paniek raken bij T-mobile, aangezien iedere aanspraak op garantie keurig wordt gepareerd met een ‘helaas uw sticker laat waterschade zien’ excuus om overal onderuit te komen.

  18. iPad HD (3)
    iPhone HD (5)
    iPhone WP (waterproof)

    lijkt me een logische lijn…

  19. Als men een digitaal horloge al jaren waterdicht kan maken, zie ik niet in waarom dat met een iPhone niet zou kunnen.

  20. Zou echt geweldig zijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.