Reacties voor: Apple werkt aan verbeterde online winkel met sociaal element

Apple onderzoekt mogelijkheden om de ervaringen met online winkelen te verbeteren. Dit blijkt uit een nieuwe patentaanvraag getiteld 'Enhancing Online Shopping Atmosphere', dat deze week werd ontdekt.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. en nu nog de kans via ideal paypal te kunnen betalen 😉

  2. hmmm. wanneer ik online shop, kan het mij echt geen r**t shchelen wat anderen kopen of bekijken. ik koop toch wat ik wil, niet wat anderen willen… of zie ik dit fout ???

  3. @anna:Natuurlijk koop je wat jezelf wilt dat snap zelfs Apple.Waar het omgaat is denk ik dat je kunt communiceren over het aan te kopen product.Zo kun je b.v van tevoren al voor een gedeelte bepalen of het product wel aan jou eisen voldoet.Of b.v als 75% van de consumenten zegt dat het product niet voldoet aan de gestelde verwachtingen dan kun je als potentiele koper een keuze maken aanhand van onder andere deze feedback.En wie weet wat er verder nog migenlijk is.Dus jou reactie lijkt een beetje simpel en kort door de bocht..

  4. Houd op zeg.
    Als ik door een echte winkel loop vraag ik me constant af wat al die pluizebollen, suffe huisvrouwen, obesitasleiders, halve garen en graaiende neuroten daar moeten. Laat staan dat ik me laat leiden door wat men allemaal koopt.
    Dat beoog ik juist liever te vermijden.
    Heerlijk die kille online winkel, geen verkopers, geen zwemelende muziek.
    Geen gezoek naar stuivers en centen.
    Geen rij voor de kassa.
    Het wordt tijd dat Apple eens ophoudt met onzinnige neuzelprojecten en een state-of-the-art telefoon gaan maken.
    Steve Jobs, kom tot je zinnen en Google eens op “HTC Evo 2”

  5. Origineel geplaatst door Jens Kortmeijer: Houd op zeg.Als ik door een echte winkel loop vraag ik me constant af wat al die pluizebollen, suffe huisvrouwen, obesitasleiders, halve garen en neuroten daar moeten. Laat staan dat ik me laat leiden door wat men allemaal koopt.Dat spul zou ik juist liever vermijden.Het wordt tijd dat Apple eens ophoudt:ik denk dan toch dat je dan toch bij de verkeerde club zit.misschien moet je over twee jaar de huishoudbeurs eens proberen.En je mag het natuurlijk altijd beter proberen te doen dan Steve.Of heb je alleen maar een GROTE mond ?!

  6. Origineel geplaatst door Jens Kortmeijer
    Houd op zeg. Als ik door een echte winkel loop vraag ik me constant af wat al die pluizebollen, suffe huisvrouwen, obesitasleiders, halve garen en graaiende neuroten daar moeten. Laat staan dat ik me laat leiden door wat men allemaal koopt. Dat beoog ik juist liever te vermijden. Heerlijk die kille online winkel, geen verkopers, geen zwemelende muziek. Geen gezoek naar stuivers en centen. Geen rij voor de kassa. Het wordt tijd dat Apple eens ophoudt met onzinnige neuzelprojecten en een state-of-the-art telefoon gaan maken. Steve Jobs, kom tot je zinnen en Google eens op “HTC Evo 2″

    Tuurlijk heb je daar gelijk in. Maar uit onderzoek blijkt gewoon dat mensen graag kopen wat andere mensen ook kopen. Misschien denk je zelf wel van niet, maar het gebeurt toch vrij regelmatig. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.

  7. Ik zie de toekomst van internet shoppen eigenlijk een beetje voor me als een virtuele 3D winkel waar je doorheen kunt ‘lopen’ of iig voortbewegen. Misschien met een indeling zoals de werkelijke fysieke winkel, maar dan zonder limitaties. Maar dat lijkt me nog verre toekomst muziek. (of ik lig alvast te dromen… truste!)

  8. Dit is toch bijna al standaard? Amazon doet dit ook heel erg, laten zien wat andere mensen hebben gekocht of bekeken die jouw producten ook hebben bekeken of gekocht. Dit is user experience design/ persuasive technology 101. Ik heb hier nota bene me scriptie over geschreven :s.

    Voor de zoekende klanten zijn “andere klanten” een hele belangrijke bron en steun, kijk maar naar hoeveel webshops reviews hebben. De meeste mensen lezen het niet eens, ze gaan blindelings achter ze aan…

  9. Ze mogen doen wat ze willen maar aan mij verdienen zullen ze toch niks met heel die itunes store.
    Heb er nog nooit iets gekocht en zal dit in de toekomst ook niet doen.
    Want mijn mening is er niet nog is een monipolist bij en dit is iets waar ze na toe willen.
    en mocht het ze wel lukken om dit doel te bereiken dan zijn er natuurlijk altijd nog omweggetjes om niet in die rottige itune store te kopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.