Reacties voor: Apple werkt aan persoonlijke on-demand podcasts

Apple heeft een patent ingediend voor on-demand podcasts. Daarbij zou je een persoonlijke podcast kunnen samenstellen uit verschillende fragmenten, helemaal op maat.
Lees het complete artikel → Apple werkt aan persoonlijke on-demand podcasts
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Wow, dit lijkt me dus echt een geweldig idee, helemaal als je dat dan automatisch kan laten genereren op basis van je eigen voorkeuren… ‘s ochtends filmpie laten maken, syncen en hop de trein in… lijkt me ideaal.

  2. Zucht… Al die patentaanvragen… Wanneer eender welk bedrijf een idee heeft, dan wordt dat dadelijk gepatenteerd, zodat het misschien ooit een product zou kunnen worden.

    Die patenten willen helemaal niets zeggen: dat betekent enkel dat het concept ooit op een of andere vergadering ter sprake is gekomen. Het houdt helemaal niet in dat het ooit werkelijkheid zou worden.

    Bedrijven doen niets anders dan ideeën patenteren. Het handige voor de obsessieve Apple-watchers is dat die documenten publiekelijk te raadplegen zijn. Op die manier ontstaat die overbodige en onnodige “nieuwsstroom” over Apple-patenten.

    Het is interessant om een glimp op te vangen over wat er zoal wordt nagedacht bij Apple, want het is een bedrijf dat amper communiceert over toekomstplannen. Maar meer dan dat – een glimp – zijn die patentaanvragen echt niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.