Reacties voor: ‘Apple weigert Samsung Pay-app voor iPhone’

Apple heeft de Samsung Pay Mini-app geweigerd in de App Store. Met de app wilde Samsung de eigen betaaldienst op meer platformen beschikbaar stellen.
Lees het complete artikel → ‘Apple weigert Samsung Pay-app voor iPhone’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Inmiddels al mijn 3e iPhone die Apple Pay ondersteund, maar niet werkt. Hoop dat Apple de NFC vrijgeeft aan de developers. Kan ik dan tenminste mijn portemone thuis laten 😬

    Samsung Pay mag wel ophouden voor mij 😄, heb liever google pay.

  2. Maar waarom zou je Samsung pay willen op je iPhone?

  3. Dit is precies waarom ik Apple zo’n geweldig bedrijf vind😆

  4. Apple Pay, Andriod Pay, Samsung Pay. Ik zou graag willen dat Apple de NFC vrij geeft zodat ik m’n eigen vertrouwde NL bank direct kan gebruiken, zonder dat m’n transacties eerst langs een Amerikaans of Koreaans bedrijf gaan.

    Kan ik meteen m’n OV kaart koppelen enz enz. Dat zou pas “innovatie” zijn. Apple is wel eeg koppig met dat Pay / NFC… Ppff

  5. Zou online alleen werken na invoeren van je credit card gegevens….?? Waar heb je dan die Samsung Pay nog voor nodig. ‘Ook het voorlopig alleen in Zuid-Korea te gebruiken zijn’… In de 🗑 ermee!

  6. @Alexander: denk dat je 1 stukje vergeet. Dat vrijgeven resulteerd in ene bankapp die je moet openen dan pincode dan telefoon er tegenaan en dan weer code intoetsen. Nee dankje

  7. Origineel geplaatst door Alexander
    Apple Pay, Andriod Pay, Samsung Pay. Ik zou graag willen dat Apple de NFC vrij geeft zodat ik m’n eigen vertrouwde NL bank direct kan gebruiken, zonder dat m’n transacties eerst langs een Amerikaans of Koreaans bedrijf gaan.

    Kan ik meteen m’n OV kaart koppelen enz enz. Dat zou pas “innovatie” zijn. Apple is wel eeg koppig met dat Pay / NFC… Ppff

    Je kunt niet EN een nfc chip heel veilig maken EN iedereen software matig toegang geven.

  8. Gelukkig heb ik alles van Apple, en heb ik Samsung niet nodig!! Houden zo!!

  9. Hopelijk keuren ze de Samsung Gear manager wel goed zodat ik straks de Gear S3 kan kopen en gebruiken. Vind een rond uurwerk nog steeds mooier dan een vierkant.

  10. @Jan: zeker, ik wacht er ook met smart op

  11. Wat een ongelooflijke trieste zielige actie van dat Apple.

    Het zegt genoeg over de angst die Apple heeft voor het machtige Samsung dat Appel steeds verder op achterstand zet.

    Ik heb mijn laatste iPhone gekocht. Ben klaar met dat Apple.

  12. Origineel geplaatst door Paul Peter Muller
    Wat een ongelooflijke trieste zielige actie van dat Apple.
    Het zegt genoeg over de angst die Apple heeft voor het machtige Samsung dat Appel steeds verder op achterstand zet.
    Ik heb mijn laatste iPhone gekocht. Ben klaar met dat Apple.

    Denk echt dat ze bibberen in Cupertino! Man kijk eens naar het marktaandeel dat Apple heeft met Apple Pay vs Samsung Pay!

  13. Ik gebruik gewoon boon (MasterCard) en cornercard (Visa) voor Apple Pay. Werkt perfect!

  14. Origineel geplaatst door Jan
    Hopelijk keuren ze de Samsung Gear manager wel goed zodat ik straks de Gear S3 kan kopen en gebruiken. Vind een rond uurwerk nog steeds mooier dan een vierkant.

    Ik hoop het ook maar vrees het ergste…..
    Anders misschien na vele jaren Iphone toch maar overstappen naar Samsung.

  15. Origineel geplaatst door Jan
    Hopelijk keuren ze de Samsung Gear manager wel goed zodat ik straks de Gear S3 kan kopen en gebruiken. Vind een rond uurwerk nog steeds mooier dan een vierkant.

    Er is overigens al een beta Gear Manager voor Ios. Werkt redelijk tot goed op de Iphone. Ik heb een Gear S3 Frontier. Kan er mee bellen en gebeld worden en alle berichten ook whatsapp, komen binnen.

  16. @Paul Peter Muller: Hoezo zielig? Zie je Ziggo dan KPN verkopen? Het is al erg genoeg dat ze van samsung gebruik moeten maken voor hun iPhone.
    Dat heet gewoon concurrentie. Wat een suffe reactie

  17. Henk dat is natuurlijk dikke onzin.

    Als iphone gebruiker ben je GEDWONGEN (op zich al bezopen) om je apps via de appstore van Apple te kopen. Er is geen alternatief. Alsof Mercedes mij dwingt om alleen maar bij 1 specifiek benzine merk te mogen tanken. Het is MIJN aankoop en IK wil bepalen wat ik er wanneer, wat en waar mee doe. Dat mag ik met alles wat ik koop en dat geldt voor iedereen behalve als je een iphone koopt.

    Als Apple die idiote monopoliepositie dan ook nog meer gaat misbruiken dan ze al doen om de concurrentie te dwarsbomen wordt het ziekelijk gedrag en bijna crimineel gedrag.

    Onbegrijpelijk dat de EU niets doet aan deze krankzinnige monopoliepositie en het aperte misbruik hiervan.

    Als je dit niet ziet ben je een blinde fanboy en houdt het op.

    Ik vindt deze actie van Apple uiterst onsympathiek en het komt ook nogal wanhopig bij me over. Als we het niet gewoon kunnen winnen van de concurrentie dan maar dwarsbomen of voor de rechter dagen om niets.

  18. @Jeffrey: Apple Pay loopt voor geen meter en de reden is voor iedereen direct duidelijk. Als je op pad gaat kun je maar bij zo’n 10% van alle plaatsen met Apple Pay betalen. Als je 9 van de tien keer te horen krijgt dat Apple Pay niet ondersteund wordt geef je het op en probeer je het niet meer.

    Samsung Pay kan bij 90% van alle winkels, restaurants, venues en ander plaatsen gebruikt worden omdat het MST ondersteunt.

    Samsung Pay wordt verhoudingsgewijs dan ook veel en veel meer gebruikt dan Apple Pay dat een trieste poging is om betalen met je smartphone te introduceren voor smartphones van Apple bezitters.

    Op afgelopen ‘Black Friday’ werd maar 3% van de aankopen an iphone bezitters betaald met Apple Pay. Bij gebruikers van Samsung Pay was dat 62%.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.