Reacties voor: Apple heeft weerapp Dark Sky overgenomen, laat Android-gebruikers in de kou staan

Apple heeft de weerapp Dark Sky gekocht, zo hebben de ontwikkelaars aangekondigd. Mogelijk gaat Apple de technologie van de app gebruiken om de standaard weerapp te verbeteren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Ik heb vaker goede verhalen over deze app gehoord, ook qua vormgeving. Vond het wel jammer dat je er in Nederland niks mee kon. Hopelijk komt daar nu verandering in.

    Overigens wel vervelend voor de Android gebruikers van de app. Ik denk dat dit soort nieuwsberichten toch voortkomen uit het verschil dat je ziet in Apple en Android qua mensen die een betaalde app afnemen. Althans in het verleden las je nog weleens dat dat percentage een stuk hoger was bij Apple gebruikers.

  2. Ik ben benieuwd naar de invloed die dit gaat hebben op de layout en informatie van de Apple weer app. Maar ook naar de gevolgen voor Carrot Weather (ben groot fan) die DarkSky informatie gebruikt.

  3. Origineel geplaatst door iSchel
    Ik ben benieuwd naar de invloed die dit gaat hebben op de layout en informatie van de Apple weer app. Maar ook naar de gevolgen voor Carrot Weather (ben groot fan) die DarkSky informatie gebruikt.

    Aldus de maker heeft het geen invloed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.